vlindertuin2
Status project: In verkoop

De Vlindertuin

Nog maar 2 twee-onder-een-kapwoningen woningen in fase 2 te koop! Fase 3 van de Vlindertuin is in voorbereiding.

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

De Vlindertuin

De Vlindertuin
De Vlindertuin is een complete nieuwe wijk in 's-Gravenzande en bestaat uit verschillende fasen. De eerste fase is in aanbouw en de eerste woningen in zijn zelfs al opgeleverd. In fase 2 is op dit moment nog één twee-onder-één-kap woning beschikbaar en de bouw van deze fase is volop bezig. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor fase 3 in volle gang. Deze fase gaat binnenkort in verkoop.

De royale twee-onder-één-kapwoningen in fase 2
Er zijn op dit moment nog 2 twee-onder-één kapwoningen in de Vlindertuin fase 2 beschikbaar! De woningen zijn schitterend en zeer groot. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van 10,76 meter. Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door de woonkamer met de open keuken. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers aanwezig, een compleet uitgevoerde badkamer en een separate tweede toiletruimte. Op de zolder zijn door de grote ruimte ook veel mogelijkheden aanwezig en voor de technische zaken zoals de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger is op de zolder al een aparte ruimte aanwezig. Ook de tuinen zijn ruim en breed.

De twee-onder-een-kapwoningen zijn vanaf € 521.500,- v.o.n.

De kenmerken van de twee-onder-één kapwoningen:

  • ca. 178 m2 woonoppervlak;
  • 7,56 m breed en 10,76 m diep;
  • Standaard 4 slaapkamers;
  • Woonkamer en keuken van 58 m2;
  • Ruime zolder met aparte technische ruimte;
Planning – De bouw is gestart!
Eind 2018 is de bouw van de Vlindertuin fase 2 gestart! De prognose oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2020.

De Vlindertuin fase 3:
Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de definitieve verkaveling van fase 3 van De Vlindertuin. Zoals het er nu naar uitziet, krijgt deze laatste fase schitterende twee-onder-één-kap woningen en enorme herenhuizen. De verwachting is dat fase 3 binnenkort in verkoop zal gaan. Wat het definitieve aanbod ook zal worden, zeker is dat ook deze woningen de geliefde stijl van de jaren dertig krijgen.

De woningen van fase 3 worden zeer duurzaam gebouwd en heel energiezuinig. Ze worden vanzelfsprekend gasloos en zullen worden verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Vlindertuin zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.
 
Ik wil meer informatie.

Locatie De Vlindertuin

Liesbeth Bruggeling
Liesbeth Bruggeling
Cindy Immerzeel
Cindy Immerzeel
Michel Kion - VORM Sales & Finance
Michel Kion - VORM Sales & Finance