10 redenen om voor Vogelhof te kiezen

10 redenen om voor Vogelhof te kiezen

Weet jij wat de 10 redenen zijn om voor Vogelhof te kiezen?

BINNENTUIN
Ruim 1700 m2 is de gezamenlijke binnentuin in Vogelhof die grenst aan de privétuinen. Een heus speelparadijs voor kinderen! De binnentuin is ontworpen in de vorm van een Pauw, met beplanting die het gehele jaar in bloei staat.

PRIVÉTUIN
Naast de grote gemeenschappelijke binnentuin van ruim 1700 m2 heeft elk herenhuis een eigen privétuin in de ‘volle grond’.

BREDE WONINGEN
Bij Vogelhof zijn de Herenhuizen veel breder dan gemiddeld, met een breedte van wel 7,30 meter! Veel m2 per verdieping dus. Vanzelfsprekend kun je veel van onze huizen nog uitbreiden met bijvoorbeeld een uitbouw van 1,20 meter óf van 2,40 meter.

BEST GELEGEN IN LEEUWENSTEYN!
Vogelhof komt midden in het groen, aan het toekomstig doorgetrokken park Leeuwesteyn en met uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal. De speelvoorziening voor de kleinere kinderen bevindt zich aan de voet van Vogelhof.

EIGEN PARKEERPLAATS
Elke woning in Vogelhof heeft zijn eigen overdekte parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Vanzelfsprekend wordt het thema “Vogels” doorgevoerd in deze parkeergarage. Bovenop de parkeergarage komt de prachtige binnentuin.

THEMA “VOGELS”
Vogels horen bij Vogelhof, dit wordt dan ook verder doorgevoerd in het plan. Denk aan het ontwerp van de binnentuin in de vorm van een Pauw, hekwerken voorzien van een vogel, vogelhuisjes en andere nestmogelijkheden in de gevels en nog veel meer. 

ZÉÉR DUURZAME WONINGEN
De woningen in Vogelhof zijn klaar voor de toekomst! Je eigen individuele onafhankelijke installatie zorgt ervoor dat de woningen extreem duurzaam zijn én dat je ze ook nog eens kunt koelen in de zomer! Voor de kenners onder ons: de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) over het hele project is gemiddeld -0,1. Dit betekent dat er méér energie door het huis wordt opgewekt dan de installaties verbruiken voor bijvoorbeeld het verwarmen, koelen en ventileren van het huis. Voor jou betekent dit een forse besparing op je maandlasten en het recht op het afsluiten van een speciale duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen via VORM Sales & Finance.

AFWERKINGSNIVEAU
De Herenhuizen zijn voorzien van luxe sanitair met extra cachet én extra grote wand- en vloertegels. Ook beschikken de huizen over echte houten binnendeurkozijnen met stompe deuren.

DELFTSE STOEP
Aan de voorzijde hebben de Herenhuizen nog een extra eigen Delftse Stoep in eigendom die aansluiten op de straat en het oeverpark; een mooie overgang van privé naar openbaar terrein. Zo geniet je lekker op je eigen bankje van het uitzicht.

APPARTEMENTSRECHTVRIJE HERENHUIZEN
De gezamenlijke binnentuin met parkeergarage wordt eigendom van alle 66 kopers en is onderdeel van een Vereniging van Eigenaars (VVE). Omdat de Herenhuizen in “de volle grond” staan in plaats van dat ze op een ondergrondse garage worden gebouwd, zijn de Herenhuizen én hun privétuinen dan ook gewoon privé-eigendom van de individuele kopers. Deze behoren dus niet tot een Vereniging van Eigenaars (VVE).

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in