Hoofd Engineering  6D Appartementen

Hoofd Engineering 6D Appartementen

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Rotterdam

Team: VORM 6D Wonen B.V.

Herken jij jezelf in 60% hands-on en 40% leiding geven? Help jij mee onze omzet te verdubbelen door de realisatie van 6D appartementen? VORM daagt je uit!

 

Wat ga je doen?

Als Hoofd engineering van de 6D appartementen, binnen het team van VORM 6D Wonen, ben jij verantwoordelijk voor de productontwikkeling van de 6D appartementen. Jij vervult binnen het team een kartrekkersrol waarbij je voor alle projecten in voorbereiding zorg gaat dragen. Je zorgt samen met je team dat het werk wordt gedaan en stuurt bij waar nodig om het project tot een succes te maken. De functie vraagt dus echt een hands-on mentaliteit en een helicopterview als kwaliteit.

Voor de 6D appartementen heb jij het volledige overzicht van alle product- en technische ontwikkeling van alle projecten in voorbereiding. Je bewaakt hierbij te allen tijde de financiële situatie en het concept per project. Jij stuurt daarnaast een team van adviseurs en partners aan, fungeert ook als sparringpartner voor het commerciële team en je bent vraagbaak voor de gehele organisatie voor de 6D appartementen.

Onze 6D appartementen worden met behulp van ‘as-built Revit modellen’ ontwikkeld. Je gaat een nauwe samenwerking aan met onder andere het uitvoeringsteam, de vaste VORM partners en adviseurs en VORM Kopersadvies. Daarnaast verzorg je voor je project(en) de inkoop van project specifieke onderdelen bij de onderaannemers en leveranciers. Kortom, je vormt op meerdere fronten een belangrijke spil in het gehele proces bij VORM 6D Wonen!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt een bouwkundige opleiding op minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met de nodige werkervaring en met de bijbehorende softwarekennis. Je denkt in oplossingen en je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je denkt na over (toekomstige) ontwikkelingen in de branche en ziet constant de uitdaging om met verbeteringen bezig te zijn. Jij beschikt over de juiste leidinggevende kwaliteiten en zal op termijn vanuit jouw expertise een rol innemen binnen het leiderschapsteam. Zit bouwtechniek in combinatie met efficiëntie en procesmatigheid jou in het bloed? Dan ben jij degene die wij zoeken om het team van VORM 6D Wonen te komen aanvullen en versterken.De eerste appartementen van VORM 6D Wonen: het project Palenstein in Zoetermeer.

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

VORM 6D Wonen is het onderdeel van VORM Holding dat zich bezig houdt met de engineering en realisatie van de 6D Conceptwoningen. Deze vooraf volledig uitgewerkte woningen zijn het antwoord van VORM op de groeiende vraag naar energiezuinige, betaalbare en snel gebouwde woningen. Maar vergis je niet. Standaard is bij ons niet de standaard. Vandaar dat de woningtypes variëren van starterswoningen tot vrijstaande villa’s in een breed scala van architectonische verschijningsvormen.

Voor de engineering en realisatie van de conceptwoningen maken wij gebruik van BIM-modellen en werken we met vaste partners volgens uitgekiende processen en detailleringen. VORM 6D Wonen realiseert de 6D conceptwoningen in opdracht van ontwikkelaar VORM Conceptwoningen B.V., maar ook in opdracht van andere projectontwikkelaars, beleggers en corporaties. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om ons team van 35 FTE’s te komen versterken?

VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM 6D Wonen er een is. In totaal werk je samen met 270 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een (digitale) kop koffie. 

Gerelateerde artikelen