Medewerker Backoffice/ Servicecoördinator Vastgoedonderhoud

Medewerker Backoffice/ Servicecoördinator Vastgoedonderhoud

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime/Parttime

Standplaats: Rotterdam

Team: VORM Vastgoedonderhoud B.V.

Schrik jij niet van 1.250 wettelijke keuringen per jaar? Hou jij het hoofd koel bij het beheer van 4.182 onderhoudshandelingen per jaar? VORM daagt je uit! 


Wat ga je doen?

Je komt te werken  op kantoor in Papendrecht en vanaf september 2020 in Rotterdam. Samen met het team van VORM Vastgoedonderhoud ben jij  verantwoordelijk voor het meerjarig in stand houden van bestaand Vastgoed. VORM heeft zowel eigen panden als panden van derden in haar beheer. De uitdaging bij vastgoedonderhoud is om de werkzaamheden zo (kosten)efficiënt mogelijk uit te laten voeren, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Binnen de functie van medewerker Backoffice draag jij zorg voor de juiste registratie en afhandeling van de  dagelijkse meldingen en storingen. Je staat veelvuldig in contact met onze klanten, de gebruikers van het vastgoed en zorgt dat ze worden geholpen bij technische vragen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau en je hebt enige kennis van bouw dan wel onderhoudstermen. Klantvriendelijkheid en efficientie passen bij jouw persoonlijkheid.  Je ziet het nut van goed registeren van meldingen en opdrachten in. en kan goed overweg met een computer om dit te verwerken. Het werken in een team daagt je uit om steeds te zoeken naar verbeteringen/vernieuwingen.

VORM verzorgt het meerjarig onderhoud voor Zorgcentrum Yulius in Sliedrecht.


Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij VORM Vastgoedonderhoud B.V. – onderdeel van VORM Holding – op kantoor in Papendrecht.  Het meerjarig onderhouden van vastgoedobjecten in alle soorten, maten en met veel verschillende bestemmingen is de missie van ons bedrijf. We werken hiervoor nauw samen met de andere VORM-bedrijven en hebben zo een zeer groot netwerk opgebouwd van eigenaren en exploitanten van vastgoed in Nederland. Vanuit de gedachte dat bij het ontwerp en de bouw al rekening wordt gehouden met het toekomstig onderhoud adviseren wij ook onze collega ontwikkelaars en bouwers. Met de inbreng van onze kennis van het ‘maintain’-gedeelte in geïntegreerde contracten, kunnen we voor VORM een belangrijke meerwaarde leveren en de Total Cost of Ownership laag houden.

Het team van VORM Vastgoedonderhoud bestaat uit 3 collega's die nu nog werken vanuit ons kantoor in Papendrecht. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Vastgoedonderhoud er een is. In totaal werk je samen met 260 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen