Planontwikkelaar

Planontwikkelaar

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Papendrecht

Team: VORM Holding B.V.

Los jij met gemak onze belofte in van 5.000 betaalbare woningen per jaar? Bij de gedachte aan 50% sneller en 20% goedkoper gaan jouw oren niet suizen? VORM daagt je uit.

Wat ga je doen?

Als planontwikkelaar bij VORM 2050 sta je aan de wieg van alle innovatieve oplossingen die deze B.V. in haar mars heeft. Jij krijgt de verantwoordelijk over de verschillende lopende en nog op te starten projecten en je bent betrokken vanaf de initiatieffase. Je bewaakt de voortgang, de  toepasbaarheid en de financiële haalbaarheid van het project.  Je hebt als ‘bruggenbouwer’ zicht op de belangen van alle betrokken partijen. Je weet als geen ander de kennis in de markt tijdig en doelmatig in te zetten zodat we in een efficiënt proces direct de juiste dingen doen. Je onderhoudt contacten met onze partners en opdrachtgevers en extern betrokkenen over de ins- en outs qua wensen. Daarnaast heb je een adviserende en initiërende rol voor wat betreft de constructie- en materiaalkeuzes.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, richting bouwkunde. Door jouw ervaring in het plan-ontwikkelen zijn de processen en uitdagingen voor jouw niet onbekend. Je bent gedreven en zet graag een resultaat neer. Jouw gedrevenheid uit zich in het efficiënt en toekomstgericht samenwerken met teams en partners met als doel projecten succesvol tot stand te brengen. Jouw proactieve en initiërende houding maakt dit alles mogelijk. 

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.Met VORM 2050 wordt betaalbaar wonen weer mogelijk, zoals in bijvoorbeeld een project De Puls aan de Zuidas Amsterdam


Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij VORM 2050, een onderdeel van VORM Holding dat zich bezighoudt met het betaalbaar maken van goede en mooie woningen. In het huidige traditionele proces van ontwikkelen en bouwen staat het ontwerpproces centraal en houdt het te weinig rekening met de producten die voor de realisatie van een woning beschikbaar zijn. In dit hele proces zijn de bouw-, overhead- en faalkosten enorm, de doorlooptijden te lang en we benutten de kennis en capaciteit van de 'maakpartijen' niet optimaal. Er wordt nauwelijks gestandaardiseerd, vrijwel alles is maatwerk. Hierdoor zijn de bouwkosten te hoog en de woningen nauwelijks betaalbaar. VORM 2050 gaat hier verandering in brengen. Hoe? Door beter samen te werken.

Voor één project selecteren we 10 partners (uit een pool van 30 vaste partners) met wie we samen met de architect, constructeur en adviseurs in drie maanden het hele ontwerp in elkaar sleutelen. Zo worden we 50% sneller en 20% goedkoper. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook. Ons doel: we gaan vanaf 2025 elk jaar 5.000 betaalbare woningen maken en wij beginnen nu meteen. In de zomer van 2020 betrekken we ons nieuwe kantoor in Rotterdam Delfshaven. Daarmee zijn we thuis waar we horen. Op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren. Ga jij samen met ons de uitdaging aan? Het huidige team van VORM 2050 bestaat uit 3 collega's die werken vanuit ons kantoor in Papendrecht en zal nog verder groeien. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM 2050 er één is. In totaal werk je samen met 260 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie

Gerelateerde artikelen