Projectleider Uitvoering (transformatie en renovatie)

Projectleider Uitvoering (transformatie en renovatie)

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Rotterdam

Team: VORM Transformatie en Renovatie B.V.

Samenwerken met 78 man op een bouwplaats vind jij een makkie? Jij ziet 18 weken voor een complete renovatie tot 52 nul-op-de-meter appartementen als een mooie kans. VORM daagt je uit!


Wat ga je doen?

Als projectleider ben jij degene die aan het roer staat om van een projectplan werkelijkheid te maken. Jij bent verantwoordelijk voor de planning, financiële bewaking en de kwaliteit van 2 tot 4 projecten. Met het team streef je naar het beste eindresultaat. Onze mensen en daarmee dus ook de veiligheid van onze collega's, staat voor jou hoog op de agenda. Naast de dagelijkse praktijk vind je het ook interessant om jezelf te blijven verdiepen. Het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied BIM, LEAN technieken ed. maken je tot een expert op jouw vakgebied.

Naast de dagelijkse praktijk vind je het ook interessant om jezelf te blijven verdiepen. Het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van onder meer bestaand vastgoed, BIM, Resultaatgericht Samenwerken, LEAN technieken en Total Cost of Ownership maken je tot een expert op jouw vakgebied.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt de juiste bouwkundige kennis en ervaring. Je werkt accuraat en gestructureerd, handelt doordacht en zelfstandig en schuwt niet om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je bent een teamplayer, hebt leiderschapskwaliteiten en beschikt over een positieve instelling. Je denkt in oplossingen en weet mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen; of dit nu je directe collega's, onderaannemers, leveranciers of juist je opdrachtgevers zijn.

De Nieuwe Maaskant

VORM Transformatie en Renovatie transformeert in 2020 ons nieuwe kantoorpand 'De Nieuwe Maaskant' in Rotterdam.


Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

Wat is er mooier dan een oud en misschien zelfs wat sleets gebouw een volledig nieuwe bestemming te geven met een eigentijds uiterlijk? Om ‘nieuwe historie’ toe te voegen aan een bestaande locatie en de directe omgeving? VORM Transformatie en Renovatie is onderdeel van VORM Holding en expert op het gebied van bestaand vastgoed. We behoren binnen ons werkterrein dan ook niet voor niets tot de top 5 van Nederland. Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen, want bestaand vastgoed levert altijd prachtige verhalen op. Van het imposante staatsdrukkerijgebouw op de Binckhorst in Den Haag tot monumentale kloosters in Noordwijk en Leiden; we geven gebouwen en hun omgeving een nieuwe
bestemming, met respect voor authentieke details en materialen. Binnenkort verhuizen we zelf naar een speciaal voor VORM getransformeerde locatie. In 2020 nemen we onze intrek in het historische gebouw ‘De Nieuwe Maaskant’. Een nieuwe mijlpaal voor VORM en tevens een nieuwe stap in de historie van dit gebouw.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie)  waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen