Projectmanager VORM efficiency team

Projectmanager VORM efficiency team

Dienstverband: Jaarcontract, Fulltime

Standplaats: Rotterdam

Team: Afdeling Human Resources

Ga jij door efficienter te werken onze jaaromzet van EUR 350 miljoen verhogen? Jij denkt onze faalkosten met 10% te kunnen verlagen?


Wat ga je doen?

Zie jij jezelf als dé ondersteuner van onze organisatie bij het doorvoeren van verbeteringen? Wil jij BV’s en afdelingen van VORM dagelijks helpen bij het opzetten van trajecten om processen efficiënter te maken? Bijt jij je vast in projecten en laat je deze niet meer los totdat ze geslaagd en afgerond zijn? Dan pas jij in ons Efficiency team.

Tot eind 2018 was er een succesvol efficiency team (ET) actief voor VORM. Dit heeft zowel VORM als de betrokken medewerkers veel gebracht. Daarom bestaat de wens om een nieuw team in te richten. Het ET 2.0! De projecten waar jij je mee bezig gaat houden zijn heel divers waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt én je jezelf verder kunt ontwikkelen. Jij bent de initiator die verbeteringen binnen VORM gaat realiseren. Je bespreekt je verbetervoorstellen wekelijks met de directie, om te prioriteren en de voortgang te bewaken. Ook voer je organisatie breed gesprekken, om de kans van slagen van de verbeteringen te vergroten. Tenslotte spring je bij in crisissituaties en houd je de directie op de hoogte van diverse issues. Kortom, je helpt leidinggevenden (leidinggevende teams) en collega’s naar een beter en efficiënter werkproces. Denk in dromen, ben innovatief en denk out-of-the-box om tot een realistisch en uitgewerkt plan te komen. Het is hierbij belangrijk dat je goed kunt omgaan met zeer vertrouwelijke informatie, er zelf op uit gaat en als team de projecten succesvol implementeert. Lukt dit jou? Dan hebben we weer een succes om te vieren!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Wij zoeken drie enthousiaste starters op de arbeidsmarkt die affiniteit hebben met bouw en ontwikkeling én met kennis van financiën. Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau, met een bouwtechnische en/ of bedrijfskundige achtergrond.
Daarnaast is het belangrijk dat je begrijpt wat automatisering in houdt, je volledig zelfsturend werkt en niet bang bent om in het diepe te springen. Je werkt actiegericht én je weet weerstand in de organisatie positief om te buigen. Erg belangrijk: je bent volkomen transparant richting de directie, ook als het even tegenzit.

Jouw functie binnen het efficiency team is voor een periode van 12 maanden. Uiteraard is het mogelijk dat er tijdens deze periode kansen voorbij komen op een andere rol binnen VORM. Je komt namelijk veelvuldig in aanraking met diverse functies binnen verschillende BV's en afdelingen en krijgt een beter beeld van de processen binnen VORM. De mogelijkheden worden op dat moment besproken met jou en je leidinggevende.

 Door onze processen efficiënter te organiseren bespaarde VORM al een flink bedrag aan faalkosten op haar  projecten. 
(credits R. Aldershoff)

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen en/of werken, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Onze familie van bedrijven bestaat uit een groot aantal bv’s met elk hun eigen expertise. VORM heeft hiermee alle bouw- en ontwikkeldisciplines onder één dak beschikbaar voor onze partners en kopers. VORM is actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jouw werkplek is op het hoofdkantoor van VORM, nu nog in Papendrecht en na de bouwvak vanuit ons nieuwe kantoor in Rotterdam. Dit is afhankelijk van jouw achtergrond, studierichting en interesses.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen