Senior Projectorganisator

Senior Projectorganisator

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Papendrecht

Team: VORM Bouw B.V.

Jij schrikt niet van een orderportefeuille van EUR 50 miljoen aan projecten per jaar? In samenwerking met 25 verschillende bouwpartners weet jij de realisatie van het project tot een feest te maken? VORM daagt je uit!

 

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij VORM Bouw B.V., onderdeel van VORM Holding, op ons kantoor in Papendrecht. Samen met de calculator ben jij – wanneer er een 'GO' komt – verantwoordelijk voor het gereed maken voor uitvoering van een van onze projecten. Het inrichten van bouwplaatsen, het toepassen van de bouwsystemen en normen zie jij als een uitdaging waarbij jij daarnaast steeds de meest efficiënte keuze nastreeft met de beste kosten- en batenverhouding. Voor elk project geldt dat veiligheid altijd een belangrijk uitganspunt is. Samen met het team inspireer je elkaar om te komen tot de beste resultaten.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je bent iemand die eerst denkt en dan doet. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid waarbij je niet schuwt om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Door jouw ervaring is het perfect voorbereiden van elk project een vanzelfsprekendheid waarbij je de kosten en kwaliteit op de juiste wijze tegen elkaar afweegt.

Je kunt snel schakelen en ziet 'problemen' als uitdagingen. Je denkt vooruit en kan alle betrokkenen op de juiste wijze meenemen in het proces, waarbij je de verantwoordelijkheden neerlegt bij wie of waar ze horen. Je bent altijd op zoek naar nieuwe inzichten die toegepast kunnen worden ook op maatschappelijk vlak. Ook onder hoge druk kan je accuraat en gestructureerd blijven werken.VORM Bouw is verantwoordelijk voor realisatie Handelskade Nijmegen

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij VORM Bouw B.V. – onderdeel van VORM Holding – op kantoor in Papendrecht. Je gaat samenwerken met een heel team aan collega's van o.a. calculatie en inkoop. Ook het contact met werkvoorbereiders is intensief met als doel om kennis uit te wisselen. Jij werkt aan de prachtige en uitdagende projecten die VORM wil gaan realiseren. VORM is momenteel actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen