Senior Projectontwikkelaar

Senior Projectontwikkelaar

Dienstverband: Vast dienstverband, Onbekend

Standplaats: Rotterdam

Team: VORM Ontwikkeling B.V.

Jij bent niet snel onder de indruk van een project van €200 miljoen? Ontwikkel jij met gemak 100.000 kuub aan droomhuizen voor onze klanten? VORM daagt je uit!


Wat ga je doen?

Als senior projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van complexe binnenstedelijke projecten. Je bent betrokken bij de projecten, samen met een team van specialisten, vanaf de eerste ontwerpfase tot en met de start van de bouw. Je zult hierbij voornamelijk bezig zijn met processen initiëren, het bijstellen van exploitaties en contractmanagement. Je handelt pro-actief, bent ondernemend en implementeert innovaties in het proces. 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt minimaal een HBO opleiding in Bouwkunde of Realestate. Het technisch en cijfermatig inzicht zijn een tweede natuur van je. De juridische aspecten zijn niet geheel onbekend voor je. Het doorlopen van de diverse besluitvormingsprocessen zie jij niet als lastig maar juist een uitdaging. Verder ben je analytisch, commercieel onderlegd en communicatief vaardig. Je beschikt over cijfermatig inzicht, denkt in oplossingen, hebt een flexibele werkwijze en je bent altijd klantgericht.


VORM realiseert duurzame woontoren BOLD


Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken. 

Waar kom je te werken?

Vanaf de acquisitie, de initiatiefase en het creatieve concept tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer neemt VORM Ontwikkeling voor onze opdrachtgevers, zowel binnen als buiten VORM Holding, alle zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Als ontwikkelende bouwer zijn project- en gebiedsontwikkeling ons werkterrein, maar ook geïntegreerde contractvormen, zoals Design Build en Design Construct. We werken bij de ontwikkeling en realisatie van onze prachtige gebouwen nauw samen met onze eigen VORM-collega’s, onze opdrachtgevers en ketenpartners. Zo combineren we ervaring met innovatie en zakelijkheid met betrokkenheid. Binnenkort betrekken we ons nieuwe kantoor in Rotterdam Delfshaven. Daarmee zijn we thuis waar we horen. Op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren.

Wat kan je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

 

Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen