header-berlagehuis
Status project: In voorbereiding

Berlagehuis

Project staat momenteel 'On Hold'
Momenteel is dit project tot nader order 'on hold' gezet. U kunt zich inschrijven als belangstellende via het interesseformulier op deze website. U verneemt dan via een nieuwsbrief van ons, als dit plan weer door kan gaan. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met één van de makelaars.

Berlagehuis

Het Berlagehuis
Het prachtige monumentale gebouw aan de Groenhovenstraat, Raamweg en Burnierstraat in hartje Den Haag zal volledig getransformeerd worden tot woongebouw, genaamd het Berlagehuis. In het Berlagehuis zullen 57 prachtige monumentale woningen worden gerealiseerd, waarbij vanzelfsprekend de bijzondere kwaliteiten en uitstraling van dit Rijksmonument in tact worden gehouden.

De ligging van het Berlagehuis in hartje Den Haag is natuurlijk perfect, overal dichtbij. Ook het openbaar vervoer en de ontsluiting naar de snelweg is in de buurt en goed geregeld. Het Berlagehuis is een Rijksmonument met alle kwaliteiten van dien, denk bijvoorbeeld aan de schitterende entreehal, de prachtige algemene ruimten en de hoge plafonds. Fijn is dat je kunt parkeren op het eigen terrein. Ook de detaillering, uitstraling en sfeer zijn geweldig. Door de transformatie van een bestaand gebouw naar 57 woningen, is elke woning uniek, van elke woning is er namelijk maar één!

Er zullen 3 soorten woningen worden gerealiseerd, elk met hun eigen kwaliteiten:
* De 13 verschillende Herenhuizen bestaan uit 3 óf 4 woonlagen en hebben vrij uitzicht over de stad. Uiteraard zijn de Herenhuizen voorzien van alle monumentale detailleringen en hebben zij de wenselijk hoge plafonds. De woonoppervlakten variëren van 127m2 tot en met 294 m2. De vrij-op-naamprijzen van deze geweldige Herenhuizen zijn nog niet bekend;
* De Monumentale Appartementen zijn allen gelijkvloers en bevinden zich in het bestaande te transformeren monumentale gebouw. Uiteraard zijn ook deze Monumentale Appartementen voorzien van alle bijzonder fraaie detailleringen, hebben zij hoge plafonds en zijn zij goed bereikbaar met een lift. De woonoppervlakten variëren van 75m2 tot en met ca. 280 m2. De vrij-op-naamprijzen van deze Monumentale Appartementen zijn nog niet bekend;
* De Penthouses zijn, op één na, allemaal gelijkvloers en worden bovenop het bestaande monumentale gebouw gesitueerd. Vanzelfsprekend is het ontwerp van deze Penthouses in uitvoerig overleg met gemeente en RCE (Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed) tot stand gekomen om het gebouw en uitstraling in tact te houden. Uiteraard hebben ook deze Monumentale Appartementen de wenselijke hoge plafonds en zijn zij goed bereikbaar met een lift. De woonoppervlakten variëren van 111m2 tot en met ca. 283 m2. De vrij-op-naamprijzen van deze geweldige Penthouses zijn nog niet bekend.

Locatie Berlagehuis

Cees Kimmel | Frisia Makelaars
Verkoopmanager
Cees Kimmel | Frisia Makelaars
Margot Koesen | ESTATA NVM Makelaars
Verkoopmanager
Margot Koesen | ESTATA NVM Makelaars