Casimir ext 1

Project status: In verkoop

Casimir

Nog maar één woning beschikbaar! Neem contact op met de makelaars via de gegevens onderaan de pagina. Schrijf je in en blijf op de hoogte!

De bouw is gestart!

Casimir

Casimir: Comfortabel wonen op één van de mooiste plekjes in Den Haag!
Het derde gebouw binnen het plan De Stadhouders biedt een prachtige mix van 32 City appartementen tussen de 60 m² en 125 m². Het afwerkingsniveau binnen is hoog, met onder meer vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken, een luxe keuken, sanitair en tegelwerk. De hoog stedelijke architectuur van Stadhouder Casimir, met veel glas en stompe deuren zonder bovenlicht, zorgt voor een aangename woonbeleving. Onder het gebouw is een parkeergarage ingericht. Voor de 32 appartementen zijn er 18 parkeerplaatsen beschikbaar. 

Nog maar één woning te koop:

Planning
December 2018 is Casimir in verkoop gegaan. De bouw is gestart in juli 2019. De oplevering is in de eerste helft van 2021 geprognotiseerd.

Duurzaamheidshypotheek
In Casimir vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij Casimir 0,00 is! Dit doen we onder andere met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer.

Omdat Casimir zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen. 

Ik wil meer informatie.

Locatie Casimir

Atta Makelaars
Atta Makelaars
Frisia Makelaars
Frisia Makelaars
Richard - VORM Sales & Finance
Richard - VORM Sales & Finance