Casimir kerst ext

*

Status project: In verkoop

Casimir

Goed nieuws over de woningen in Casimir! De start verkoop is van start gegaan!

 

 

Casimir

Krijg voorrang bij toewijzing!
Afgelopen maandag 3 december 2018 is het QuickScan loket geopend en kunt u dus een financiële QuickScan laten doen bij VORM Finance. Met een financiële QuickScan krijgt u inzicht of wonen in Casimir voor u haalbaar en betaalbaar is. Deelnemers aan de QuickScan krijgen straks voorrang op andere Pre-Qualifiers bij de toewijzing van de appartementen. Voor een QuickScan kunt u contact opnemen met Vorm Finance via telefoonnummer: 0186-618777.

De prijzen
In Casimir komen 4 woningtypen. Dit zijn de typen STATE, ROYAL, CROWN en CROWN Penthouse.

  • Woningtype STATE is een driekamer appartement van circa 60 m2. De vanaf prijs voor deze woningen is €279.000,- vrij op naam.
  • Woningtype ROYAL is een driekamer appartement van circa 70 m2. De vanaf  prijs voor deze woningen is €306.000,- vrij op naam. 
  • Woningtype CROWN zijn drie- en vierkamer appartementen van circa 100 m2. De vanaf prijs is €462.000,- vrij op naam.
  • Woningtype CROWN Penthouses zijn drie- en vierkamer appartementen van circa 120 m2. De vanaf prijs is €579.000,- vrij op naam.
Comfortabel wonen op één van de mooiste plekjes in Den Haag?
Het derde gebouw binnen het plan De Stadhouders biedt een prachtige mix van 32 city appartementen tussen de 60 m² en 125 m². Casimir wordt volledig gasloos en zeer energiezuinig uitgevoerd. Het afwerkingsniveau binnen is hoog, met onder meer vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken en een luxe keuken en sanitair en tegelwerk. De hoog stedelijke architectuur van Stadhouder Casimir, met veel glas en stompe deuren zonder bovenlicht zorgt voor een aangename woonbeleving. Onder het gebouw is een parkeergarage ingericht. Voor de 32 appartementen zijn er 18 parkeerplaatsen beschikbaar. 

Duurzaamheid
In Casimir vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor dit prachtige gebouw vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij Casimir 0,00 is! Dit doen we onder andere met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat Casimir zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen. 

Planning
De planning is dat Casimir in december 2018 in verkoop zal gaan en dat de bouw tweede kwartaal 2019 zal gaan starten. De bouw zal circa 16 maanden duren.

Houd mij op de hoogte!

Locatie Casimir

Atta Makelaars
Verkoopmanager
Atta Makelaars
Frisia Makelaars
Verkoopmanager
Frisia Makelaars