Casimir ext 1
Status project: In verkoop

Casimir

 Kom langs bij de NVM Open Huizen Dag en bezoek de bouwplaats!

* zaterdag 30 maart tussen 11.00 en 13.00 uur op de bouwplaats van Casimir.

 

Kom langs bij onze inloopmiddag!

* woensdag 3 april 2019

Onze experts staan tussen 16.00 - 18.00 uur klaar om al je vragen te beantwoorden in het kantoor van Frisia Makelaars, Javastraat 1a Den Haag.

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Casimir

Casimir: Comfortabel wonen op één van de mooiste plekjes in Den Haag!
Het derde gebouw binnen het plan De Stadhouders biedt een prachtige mix van 32 City appartementen tussen de 60 m² en 125 m². Het afwerkingsniveau binnen is hoog, met onder meer vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken, een luxe keuken, sanitair en tegelwerk. De hoog stedelijke architectuur van Stadhouder Casimir, met veel glas en stompe deuren zonder bovenlicht, zorgt voor een aangename woonbeleving. Onder het gebouw is een parkeergarage ingericht. Voor de 32 appartementen zijn er 18 parkeerplaatsen beschikbaar. 

Nog enkele woningen te koop:

Planning
Afgelopen december 2018 is Casimir in verkoop gegaan. De start bouw staat gepland voor het tweede kwartaal van 2019. De bouw zal circa 16 maanden duren.

Duurzaamheidshypotheek
In Casimir vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij Casimir 0,00 is! Dit doen we onder andere met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer.

Omdat Casimir zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen. 

Ik wil meer informatie.

Locatie Casimir

Atta Makelaars
Atta Makelaars
Frisia Makelaars
Frisia Makelaars
Richard - VORM Sales & Finance
Richard - VORM Sales & Finance