Casimir
Verkoopproces

Verkoopproces

In Casimir is nog maar één woning beschikbaar. 

Heb je de info bekeken en wil je dit prachtige 2-laagste penthouse in het echt bewonderen? Dat kan! Neem contact op met de makelaars voor een bezichting!

Atta Makelaars, 010 4335710, info@atta.nl

Frisia Makelaars, 070 3420112, info@frisiamakelaars.nl

 

  • Home
  • Verkoopproces
Op dit moment is dit project
In verkoop
Casimir is in voorbereiding

In Voorbereiding

Casimir is in PreSale

Start PreSale

Casimir is in verkoop

Start Verkoop

In Verkoop

Dit project is in Verkoop.

Ben je geïnteresseerd in éen van de nog vrije huizen? Neem dan contact op met

  1. de door ons op het project aangestelde makelaars Atta Makelaars, tel nr. 0104335710 of Frisia Makelaars, tel nr. 0703420112.
    Ook kun je je interesse aan ons duidelijk maken via dit interesseformulier.

    óf

  2. onze WoningCoaches, via tel. nr. 0186-618777. Ook kun je je interesse aan ons duidelijk maken via dit interesseformulier

Een optieperiode duurt veelal één week. Binnen die week kan het huis waar je een optie op hebt niet door ons aan iemand anders verkocht worden. Na die week horen we dus uiteraard graag of je met het huis door wilt gaan.

In die optieperiode is het uiteraard ook raadzaam om je financiële situatie (als je dat nog niet gedaan hebt) scherp te krijgen. Hiervoor kun je ook contact opnemen met VORM Sales & Finance. Tijdens een gesprek met één van onze HypotheekSpecialisten krijg je alles te horen over de voordelen van de Duurzaamheidshypotheek en je toekomstige maandlast. Onze financiële specialist voor dit project is Richard - VORM Sales & Finance, tel nr. 0186-618777. De HypotheekSpecialisten van VORM Sales & Finance bereik je via tel.nr. 0186-618777.

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?