cam3cohenlaan

Project status: Verkocht

Cohenlaan

De Cohenlaan is 100% verkocht, de bouw start in Mei 2019!

Cohenlaan

In het prachtige Tuindorp-Oost, gelegen in de Utrechtse wijk Noordoost, ontwikkelt VORM Collectief het project de Cohenlaan. Het plan wordt gerealiseerd op de heerlijke groene locatie, waar vroeger een school heeft gestaan. En weet u wat het leuke aan dit plan is? U ontwikkelt zelf mee! Samen met VORM Collectief, u en de andere kopers wordt dit unieke plan de Cohenlaan. En wordt u mede-opdrachtgever van dit plan.

Mede-opdrachtgeverschap

De Cohenlaan wordt ontwikkeld in medeopdrachtgeverschap. Dit betekent dat zowel de omwonenden als de toekomstige bewoners inspraak hebben in het ontwerp van het project. Zo stelt u zélf uw woning samen vanaf de eerste steen. VORM Collectief zorgt voor de eerste structuur, waarna u een stappenplan van 30 dagen zult doorlopen. In deze 30 dagen wordt u bij de hand genomen door diverse adviseurs, van eerste schets tot aan ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst. Op deze manier wordt het ook écht uw woning, want u ontwerpt zelf mee! 

De woningtypen
In Cohenlaan worden drie woningtypes aangeboden, vernoemd naar voormalig burgemeesters van Oostveen, zoals het gebied van Tuindorp vroeger heette. Er zijn zes woningen van type Adriaensz, drie woningen van type Bockhoudt en drie woningen van type Schilperoort. 

Type Schilperoort - nog 1 herenhuis beschikbaar!
Woningtype Schilperoort, de bouwnummers 10 t/m 12, de voordeur van de 6 meter brede woningen bevindt zich aan de Zwaardemakerlaan. Met een oppervlakte van circa 175 m2 zijn dit de grootste woningen in het project. De woningen worden gekenmerkt door hun royale breedte, waardoor u de mogelijkheid heeft om veel licht in huis te creëren door de grote raamopeningen in de gevel. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping heeft u de mogelijkheid om drie slaapkamers en een badkamer te realiseren. Op de 2e verdieping bevindt zich de ruimte met daarin de technische installatie en nog eens 2 slaapkamers.

Type Schilperoort - 1 herenhuis ca. 175 m2 - Vanaf € 715.000,- v.o.n.

Planning
De verkoop van de 12 woningen van de Cohenlaan is gestart. De prognose start bouw is April 2019 en de bouw zal circa een jaar duren.

Groen
Achter de woningen van de Cohenlaan zal een royaal groene binnentuin worden gerealiseerd. Het leuke van deze unieke groene binnentuin is dat de vormgeving door de toekomstige bewoners en de omwonenden samen zal worden ingericht, om zo een goede samenhang van groen te krijgen in deze leuke wijk van Utrecht. Het is eigenlijk een verlengd onderdeel van je eigen tuin!
 
Duurzaamheidshypotheek
Door de lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) in dit plan hebben de kopers van een woning in de Cohenlaan enorme financiële voordelen met een Duurzaamheidshypotheek van VORM. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Interesse?
Vul het interesseformulier  in en u wordt automatisch op de hoogte gehouden over de verdere ontwikkelingen van het plan.

Locatie Cohenlaan

Punt Makelaars Utrecht
Verkoopmanager
Punt Makelaars Utrecht