de lange stallen header

De Lange Stallen (Landgoed De Drenkeling)

DE LANGE STALLEN
De Lange Stallen is één van de deelgebieden van Landgoed De Drenkeling in het prachtige Rockanje.

WAVO Ontwikkeling B.V. is inmiddels in de verkoop gegaan met de 10 twee-onder-één-kapwoningen, de 14 ruime eengezinswoningen en de 14 koopgarantwoningen.

De 14 ruime eengezinswoningen (Nu in Verkoop):
De 14 eengezinswoningen zijn complete en ruime woningen, met een breedte van 5,4 meter en een diepte van 10,76 meter. Met een uitbouw van 2,4 m is op de begane grond is de diepte te vergroten naar ruim 13 meter. De woning heeft twee volledige lagen met standaard drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. Op de zolder kun je gemakkelijk één of twee extra kamers realiseren in combinatie met dakkapellen of dakramen. De achtertuinen zijn zeer ruim en liggen zeer goed op de zon, namelijk op het zuiden.

De prijsrange van de 14 Ruime eengezinswoningen is van € 265.000,- tot € 280.000,- v.o.n.

De 14 Koopgarantwoningen (Nu in verkoop):
De 14 koopgarantwoningen zijn complete rijwoningen met een breedte van 5,1 meter en een diepte van 9,5 meter.  De woning heeft twee volledige lagen met standaard drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. De achtertuin ligt zeer goed, namelijk op het zuiden.

Koopgarant is ingesteld vanuit de gemeente Westvoorne en is er om koopwoningen voor een grotere groep mensen betaalbaar te maken. Je betaalt namelijk een lagere prijs dan de gangbare marktwaarde van de woning. Tijdens de komende kick-off kun je er alles over te weten komen.

De prijsrange van de Koopgarantwoningen is van € 180.000,- tot € 199.600,- v.o.n. (na verrekening van de koopgarantkorting).
 
De 10 extra ruime twee-onder-een-kapwoningen (Nu in Verkoop):
De 10 energiezuinige twee-onder-één-kapwoningen in De Lange Stallen zijn schitterende en zeer royale woningen. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 m en een diepte van 10,76 m. Door de woonkamer met open leefkeuken bevat de begane grond zeer veel ruimte. Vanuit hier loop je zo de diepe achtertuin in, die is gelegen op het zuiden of westen. Hier kun je volop genieten van de zon. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers aanwezig, een compleet uitgevoerde badkamer en een afzonderlijke toiletruimte. Op de zolder zijn er veel (indelings)mogelijkheden. Daarbij is er standaard al een aparte ruimte voor de technische installaties, wasmachine en droger.

En wil je de woning nog groter? Kies dan voor een uitbouw van 2,40 m op de begane grond, verplaats de inpandige berging naar buiten voor een zeer ruime, open leefkeuken en creëer extra ruimtes met dakkapellen op de 2e verdieping. Er zijn tal van mogelijkheden om je woning uit te breiden.

Bekijk hier de 360-tour door de twee-onder-één-kapwoning

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in De Lange Stallen zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. U kunt NU al een zogenaamde Quickscan laten uitvoeren. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

De gratis financiële Quickscan van VORM Finance
WILT U OP VOORHAND AL WETEN OF OOK U IN DE LANGE STALLEN KUNT GAAN WONEN EN WAT UW MAANDLASTEN ONGEVEER GAAN WORDEN? PROFITEER VAN ONZE QUICKSCAN-SERVICE EN U WEET SNEL WAAR U AAN TOE BENT. VANAF NU IS ONS QUICKSCAN-LOKET GEOPEND!
 
MEER WETEN, EEN QUICKSCAN OPVRAGEN OF DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?
 
Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor De Lange Stallen. U kunt Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl,  M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl . Voor een afspraak bent u altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

Planning:
De planning is dat de bouw van De Lange Stallen in het tweede kwartaal van 2018 zal aanvangen. De bouw van de woningen zal ongeveer een jaar duren.

Vul het interesseformulier in via het tabblad "interesse" links van deze tekst en we houden u vrijblijvend op de hoogte.

Locatie

Verkoopmanager VORM Natacia Rademaker
Verkoopmanager
Verkoopmanager VORM Natacia Rademaker
Van der Hoek Makelaars
Verkoopmanager
Van der Hoek Makelaars
Du Buf Makelaardij
Verkoopmanager
Du Buf Makelaardij

Woningtypen

Nieuws