Header Laverie
Status project: In verkoop

de Laverie

Kom langs bij onze inloopmiddag!

* woensdag 30 januari 2019

Onze experts staan tussen 16.00 - 17.30 uur klaar om al uw vragen te beantwoorden in het kantoor van Van de Water Makelaars, Keiweg 24 te Oosterhout.

 

Zie jij jezelf al in één van deze prachtige woningen en op een schitterende locatie in Oosterhout wonen? Dat kan, want fase 1 van De Laverie is nu in verkoop. Grijp nu snel je kans, want er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar. Kijk snel bij de nog beschikbare woningen voor meer informatie.

de Laverie

Op een steenworp afstand van leuke centrum van Oosterhout, naast de prachtige Zwaaikom (tegenover jachthaven ‘Den Ouwe Sluis’) en langs Wilhelminakanaal Oost zal het nieuwbouwplan De Laverie worden gebouwd. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Wonen in de Laverie

Het is een lange dag geweest. Nadat je je auto op de oprit geparkeerd hebt, stap je binnen terwijl je partner lekker met het eten bezig is.  Je ploft op de bank en kijkt uit over het water. Je dacht niet dat het mogelijk was, heerlijk ruim wonen in de stad. Wat is dit genieten!

Klinkt goed he? Jij kan zomaar eigenaar worden van 1 van deze duurzame 43 nieuwbouwwoningen. De woningen worden gebouwd in Oud-Hollandsche stijl. Openslaande deuren en een ruimere keuken behoren tot de vele uitbreidingsopties.


Voor de kenners: de EPC van deze woningen bedraagt maar liefst 0,19! Dit laat zien dat we met De Laverie nóg duurzamer zijn dan de wettelijk vastgelegde norm. 
 
Woningtypen

Freesia - De tussenwoningen vanaf € 295.000,- v.o.n. - De hoekwoningen vanaf € 310.000,- v.o.n.
Lavendel - De geschakelde woningen vanaf € 439.000,- v.o.n. - De kopwoningen vanaf € 460.000,- v.o.n.
Jasmijn -  vanaf € 535.000,- v.o.n.
 
Planning
Goed nieuws, de verkoop is gestart! De start van de bouw van fase 1 zal naar verwachting in mei 2019 volgen. De bouwtijd zal ruim een jaar in beslag nemen.


Ik heb interesse! 

De duurzaamheidshypotheek

Omdat De Laverie zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Locatie de Laverie

Karin van  de Erve  | Makelaars van de Water Groep
Verkoopmanager
Karin van de Erve | Makelaars van de Water Groep