Header De Laverie

de Laverie

BINNENKORT IN VERKOOP!

Op een steenworp afstand van het leuke centrum van Oosterhout, naast de prachtige Zwaaikom (tegenover jachthaven ‘Den Ouwe Sluis’) en langs Wilhelminakanaal Oost zal het nieuwbouwplan De Laverie worden gebouwd. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.
 
De Woningen in De Laverie

De Laverie bestaat uit ruim 100 nieuwbouwwoningen die in verschillende fases zullen worden gerealiseerd. Er komen diverse woningtypen, van enorm grote twee-onder-één-kapwoningen tot ruime eengezinswoningen in verschillende afmetingen en prijsklassen. De woningen worden gebouwd in de geliefde Oud-Hollandsche Stijl. De woningen hebben twee volledige woonlagen én een grote zolderverdieping. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.
 
Het woonprogramma van De Laverie bestaat uit:
* De extra ruime twee-onder-een-kapwoningen, met een woningbreedte van maar liefst 7,30 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca 178m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee kamers. Inclusief garage en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen variëren van circa 250m2 tot circa 470m2;
* De extra ruime geschakelde twee-onder-een-kapwoningen, met een woningbreedte van maar liefst 7,30 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca 178m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee kamers. Inclusief buitenberging. De kavels van de woningen variëren van circa 175m2 tot circa 280m2;
* De grote eengezinswoningen met een breedte van 6,0 meter en een diepte van 10,76 meter. Deze eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van circa 150 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar. Inclusief buitenberging. De kavels van de woningen variëren van circa 140 m2 tot circa 170 m2;
* De ruime eengezinswoningen (in twee varianten) met een breedte van 5,1 meter en een diepte van 9,56 meter óf 10,76 meter. Deze eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van circa 107 m2 tot circa 124 m2 en hebben onder andere een grote woonkamer met open keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar. Inclusief buitenberging. De kavels van de woningen variëren van circa 100m2 tot circa 210m2.
Uiteraard zijn er voor alle woningtypen diverse uitbreidingsopties mogelijk.
 
De Prijzen
De vrij-op-naamprijzen van de woningen zijn nog niet bepaald. Vul het interesseformulier in en we houden u op de hoogte.

Duurzaamheid
Omdat de woningen in De Laverie zéér duurzaam, energiezuinig en uiteraard gasloos gebouwd worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Planning
De start van de verkoop voor de eerste fase van De Laverie staat gepland voor het einde van het 2e kwartaal van 2018. De start van de bouw volgt hierna snel. De bouwtijd neemt ongeveer een jaar in beslag.
  
Interesse
Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Locatie

Karin van Erve  | Makelaars van de Water Groep
Verkoopmanager
Karin van Erve | Makelaars van de Water Groep