Header Laverie

Project status: In verkoop

de Laverie

De bouw is gestart!

Ben je opzoek naar een nieuwbouw woning in Oosterhout? En wil je graag een snel opgeleverde woning? Neem dan contact op met onze adviseurs van VORM Sales & Finance.

Fenomenaal wonen in De Laverie

Wonen op een steenworp afstand van het centrum, in een Oud-Hollandsche stijl, maar toch Energieneutraal en uiteraard gasloos. Dit betekent dus niet alleen romantisch wonen, maar ook wonen volgens de nieuwste kwaliteitsstandaard. Je hebt dus veel minder last van snel stijgende energierekeningen en/of toekomstige eisen op verduurzamingsgebied.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in fase 1. In 2020 willen wij gaan starten met fase 2!

de Laverie

Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar in fase 1a en 1b! Twijfel je nog? De makelaars en ontwikkelaar staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Bereken hier je maandlasten!


Beschikbare woningen

Type Freesia - De ééngezinswoningen vanaf € 310.000,- v.o.n.
Type Lavendel - De riante Herenhuizen vanaf € 459.000,- v.o.n. 
Type Jasmijn -  De magnifieke Twee-onder-één-kapwoningen vanaf € 549.000,- v.o.n.

Waar komt De Laverie?
Weet je niet waar De Laverie gebouwd zal worden? Klik dan hier.

Lagere woonlasten door de duurzaamheid
Niet alleen in jouw energierekening zul je de voordelen van energieneutraal wonen zien, maar ook in jouw hypotheeklasten. Zo is in De Laverie de 10-jaars basisrente van de Duurzaamheidshypotheek 1,05% en 20-jaar 1,45%! De Duurzaamheidshypotheek is verkrijgbaar via VORM Sales & Finance. Klik op deze link voor meer informatie. 
 
Planning - 
Smartfasering bij De Laverie
Soms komt het bij onze nieuwbouwprojecten voor dat mensen gefragmenteerd inschrijven door het hele plan en dat daarnaast ook alle woningtypes redelijk gelijk bezet zijn. Als wij zo'n zien besluiten wij vaak gebruik te maken van onze Smartfasering. We 'knippen' dan een plan in meerdere subfases zodat we sneller kunnen gaan bouwen. Uiteraard is ons doel hierbij om zovéél mogelijk woonbehoeftes van onze kopers zo snél mogelijk vervullen. Er zijn maar weinig mensen die het prettig vinden om - bijvoorbeeld - twee jaar op hun nieuwe thuis te moeten wachten. 

Het toepassen van de Smartfasering in De Laverie zorgt ervoor dat de eerste subfase er als volgt uitziet.
Bouwnummers 15 t/m 20 en 29 t/m 43 zullen dus als eerste gebouwd worden. Hierna zijn de bouwnummers 1 t/m 14 en 21 t/m 28 aan de beurt, mogelijk start de bouw van deze nummers tegelijk met de bouwnummers 15 t/m 20 en 29 t/m 43.

Hoera! De bouw van de Laverie fase 1A is gestart. Inmiddels wordt er druk gewerkt op de bouwlocatie.
Ben je opzoek naar een nieuwbouw woning in Oosterhout? En wil je graag een snel opgeleverde woning? Neem dan contact op met onze adviseurs van Vorm Sales & Finance.

Inschrijven of meer informatie? Klik dan hier.

Locatie de Laverie

Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance
Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance
Miriam Dallo - VORM Sales & Finance
Miriam Dallo - VORM Sales & Finance