Header Laverie
Status project: In voorbereiding

de Laverie

Op donderdag 29 november 2018 start de verkoop van Fase 1 van De Laverie te Oosterhout! Tussen 19:00 en 21:00 uur bent u van harte welkom in: Theater de Bussel - Torenstraat 10 in Oosterhout

Op een steenworp afstand van leuke centrum van Oosterhout, naast de prachtige Zwaaikom (tegenover jachthaven ‘Den Ouwe Sluis’) en langs Wilhelminakanaal Oost zal het nieuwbouwplan De Laverie worden gebouwd. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

de Laverie

De woningen in De Laverie
Fase 1 van De Laverie bestaat uit 43 nieuwbouwwoningen. In deze fase zitten 8 twee-onder-één-kapwoningen type Jasmijn, 20 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen type Lavendel en 15 ruime eengezinswoningen type Freesia. De woningen worden gebouwd in de geliefde Oud-Hollandsche Stijl. De woningen hebben twee volledige woonlagen én een grote zolderverdieping. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.
 
Het woonprogramma van De Laverie fase 1 bestaat uit:
* 15 Eengezinswoningen type Freesia, met een breedte van 5,1 meter en een diepte van 10,76 meter. Deze eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 111 m2 tot ca. 124 m2 en hebben onder andere een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond. Drie slaapkamers, een badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet op de eerste verdieping. De zolder verdieping is nog vrij indeelbaar. De kavels van deze woningen variëren van ca. 100 m2 tot ca. 210 m2.

* 20 Geschakelde twee-onder-een-kapwoningen type Lavendel, met een woningbreedte van maar liefst 7,30 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 178m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken op de begane grond. Vier ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet op de eerste verdieping. De zolder verdieping is nog vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee extra kamers. Deze woningen hebben allemaal een eigen buitenberging in de tuin. De kavels van deze woningen variëren van ca. 175 m2 tot ca. 280 m2.

* 8 Twee-onder-een-kapwoningen (traditioneel) type Jasmijn, met een woningbreedte van maar liefst 7,56 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van ca 178 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken op de begane grond. Vier ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet op de eerste verdieping. De zolder verdieping is vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee extra kamers. Inclusief Berging en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van deze woningen variëren van ca. 250 m2 tot ca. 470 m2.
 
De vanaf prijzen:
Voor fase 1 van De Laverie hebben we de vanaf prijzen per woningtypen vastgesteld. Onderstaand vindt u per woningtype de vanaf prijzen terug.

15 Eengezinswoningen type Freesia, vanaf ca. 111 m2 woonoppervlakte:
- De tussenwoningen vanaf € 295.000,- v.o.n.
- De hoekwoningen vanaf € 330.000,- v.o.n.

20 Geschakelde twee-onder-één-kapwoningen type Lavendel, vanaf ca. 178 m2 woonoppervlakte:
- De geschakelde woningen vanaf € 450.000,- v.o.n.
- De kopwoningen vanaf € 495.000,- v.o.n.

8 Twee-onder-één-kapwoning (traditioneel) type Jasmijn, vanaf € 535.000,- v.o.n.

Duurzaamheid
Binnen De Laverie vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor deze mooie woningen in de Laverie vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij De Laverie maar liefst 0,19 is. Wat dit precies inhoudt? Daarover later meer.

Planning
De start verkoop van de eerste fase van De Laverie staat gepland voor donderdag 29 november 2018. De start bouw van fase 1 volgt naar verwachting in mei 2019. De bouwtijd van de woningen zal ruim een jaar in beslag nemen.
  
Interesse
Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Locatie de Laverie

Karin van  de Erve  | Makelaars van de Water Groep
Verkoopmanager
Karin van de Erve | Makelaars van de Water Groep