Header Laverie
Status project: In verkoop

de Laverie

 

Ziet u uzelf al in één van deze prachtige woningen en op een schitterende locatie in Oosterhout wonen? Dat kan, want fase 1 van De Laverie is nu in verkoop! Grijp nu snel u kans, want er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar. Kijk snel bij de nog beschikbare woningen voor meer informatie. Of toon uw belangstelling!

de Laverie

Op een steenworp afstand van het leuke centrum van Oosterhout, naast de prachtige Zwaaikom (tegenover jachthaven ‘Den Ouwe Sluis’) en langs Wilhelminakanaal Oost zal het nieuwbouwplan De Laverie worden gebouwd. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Wonen in de Laverie

Het is een lange dag geweest. Nadat u uw auto op de oprit geparkeerd hebt, stapt u binnen terwijl uw partner lekker met het eten bezig is.  U ploft op de bank en kijkt uit over het water. U dacht niet dat het mogelijk was, heerlijk ruim wonen in de stad. Wat is dit genieten!

Klinkt goed he? U kunt zomaar eigenaar worden van 1 van deze duurzame 43 nieuwbouwwoningen. De woningen worden gebouwd in Oud-Hollandsche stijl. Openslaande deuren en een ruimere keuken behoren tot de vele uitbreidingsopties.

Voor de kenners: de EPC van deze woningen bedraagt maar liefst 0,19! Dit laat zien dat we met De Laverie nóg duurzamer zijn dan de wettelijk vastgelegde norm. 
 
Woningtypen
Freesia - De tussenwoningen vanaf € 295.000,- v.o.n. - De hoekwoningen vanaf € 310.000,- v.o.n.
Lavendel - De geschakelde twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 439.000,- v.o.n. 
Jasmijn -  twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 535.000,- v.o.n.
 
Planning
Goed nieuws, de verkoop is gestart! De start van de bouw van fase 1 zal naar verwachting in mei 2019 volgen. De bouwtijd zal ruim een jaar in beslag nemen.

De duurzaamheidshypotheek
Omdat De Laverie zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Ik wil meer informatie!

Locatie de Laverie

Karin van  de Erve  | Makelaars van de Water Groep
Karin van de Erve | Makelaars van de Water Groep
Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance
Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance
Miriam Dallo - VORM Sales & Finance
Miriam Dallo - VORM Sales & Finance