Iris

 • 409.000 ,-
 • 141m²
 • 143 m² - 149 m²

Je woning

Drie-onder-één-kapwoning type Iris met een woonoppervlakte van ca. 143 - 149 m²

In het midden van de royale woonblokken van drie, neemt type Iris een prominente positie in. Een toegankelijke, optimaal ingedeelde woning, waarbij een heerlijke leefruimte wordt bereikt met veel licht. Met aan de voorzijde bij een aantal woningen een gezellige tuitgevel. De woningen zijn voorzien van 4 slaapkamers en een badkamer met toilet. Op de zolderverdieping kun je de woning naar eigen inzicht indelen. Een extra slaapkamer of hobbyruimte behoort daarbij tot de mogelijkheden. Extra ruimte op de benedenverdieping creëren? Kies voor de uitbouw 2.4 meter.

* Nieuw! De hoekwoningen van type Iris hebben een grote aangrenzende berging. Wil je wel een hoekwoning maar geen grote aangrenzende berging? Dat is vanaf nu ook mogelijk! Type Iris zonder grote aangrenzende berging is al vanaf  € 409.000,- v.o.n.

Kenmerken Iris
 • Ca. 143 - 149 m² woonoppervlakte
 • Wonen in een rustige wijk
 • Achtertuinen zijn ca. 11 tot 13 meter diep
 • Energieneutraal, door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer
 • Diverse ruimte vergrotende upgrades mogelijk
 • Mogelijkheid tot parkeren voor de deur
 • Inclusief sanitair en tegelwerk
 • Alle verdiepingen in de woning zijn voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling
 • Tussenwoning v.a. € 379.000,- v.o.n.
 • Hoekwoning v.a. € 409.000,- v.o.n.
Bereken hier je maandlast!
De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
 • Wat kan ik lenen?

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in
X

Woningsoort

Kamers

Prijs

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst Iris

Kavel Status Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs
3 Verkocht 143 m2 5
4 Verkocht 149 m2 5
5 Verkocht 143 m2 5
56 Te Koop 143 m2 5 € 409.000
57 Verkocht 149 m2 5
58 Tekenafspraak 143 m2 5 € 409.000
61 Te Koop 143 m2 5 € 409.000
62 Verkocht 149 m2 5
63 Verkocht 143 m2 5

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

 • Snel stijgende energierekeningen?
 • Een energieneutraal huis?
 • Wat zijn de extra’s?
Snel stijgende energierekeningen?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Snel stijgende energierekeningen?

Niet als je een woning in De Laverie koopt. Omdat het huis uitgevoerd is met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen, zullen je totale woonlasten fors lager zijn. Het lastenverschil met een bestaande woning of een minder energiezuinigere nieuwbouwwoning zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van dit huis ga je dus meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Een energieneutraal huis?

Welke woning je ook koopt in De Laverie, duurzaamheid staat voorop. Niet voor niets zijn goede isolatie, all-electric (geen gasaansluiting) en zonnepanelen de standaard. Wat resulteert in een EPC van 0, wat een energieneutrale woning betekent.

Jouw energieneutrale woning in De Laverie is jouw thuis voor de toekomst. Lees hier alles over in de separate brochure van Klimaatgarant.

Een energieneutraal huis?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven
Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

Keuken - Image Keukens
De keuken is een plek die uitstraalt wie je bent en waar je voor staat, het meest persoonlijke deel in jouw woning. Met oog voor detail zorgen wij dat jouw keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij je wensen. De materialen, kleuren en de apparatuur. Wij realiseren jouw droomkeuken!

Image Keukens is als keukenleverancier aan jouw project verbonden. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van je woning in De Laverie. Kwaliteit en efficiency worden op deze wijze het meest gewaarborgd.

Je bent van harte welkom om je te laten inspireren door onze adviseurs en keukenopstellingen in onze showroom in Oud-Beijerland.

In de v.o.n.-prijs van de woning is de keuken niet inbegrepen. Meer informatie over de keukenaanbiedingen van De Laverie vind je in de uitgebreide keukenbijlagen.

Sanitair - Uw Huis Uw Woning
De badkamer is een ruimte waarin we ons terugtrekken om te ontspannen, om bij te komen van de hectiek van alledag en om verfrist weer tevoorschijn te komen. Belangrijk is om je thuis te voelen in de badkamer en dat deze past bij de mensen die er dagelijks gebruik van maken. De badkamer is een weerspiegeling van iemands persoonlijkheid. Wij helpen je graag met het creëren hiervan.

Het standaard sanitair voor het toilet en de badkamer kan je via de digitale showroom wijzigen. Op jouw eigen inlogpagina staan de indelingsopties voor jouw badkamer en kan je kiezen welke indelingsoptie voor de badkamer bij jou past. Binnen deze indelingen kan je alle onderdelen op artikelniveau wijzigen zoals; luxere kranen, wastafelmeubels, ander sanitair. Uw Huis Uw Woning, www.uhuw.nl

Tegelwerk - Lingen Keramiek
Tegelwerk in verschillende uitvoeringen mogelijk. De onderstaande kleuren zijn slechts een benadering van de werkelijke kleuren.