*

De Parkwachter

De Parkwachter is nu in verkoop! Appartementen zijn beschikbaar vanaf €393.000,-!

De Parkwachter

De appartementen of liever ‘aparkments’, ‘parklofts’ en 'penthouses', bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en het centrum van Utrecht. In deze video legt de projectontwikkelaar uit wat er zo bijzonder is aan De Parkwachter. Bekijk in de woningzoeker welke woningen nog beschikbaar zijn.
 
De unieke kenmerken van De Parkwachter zijn:

  • Woonoppervlakten van ca. 100 m² tot circa 240 m²
  • Veel 4 kamerappartementen 
  • Grote buitenruimte op het zuiden aan de parkzijde
  • Plafondhoogtes van 2,70 tot 3,50m met plaatselijke vides tot wel 6 meter hoog
  • Inclusief vloerverwarming én vloerkoeling
  • Direct aan het toekomstige Park Leeuwesteyn
  • Alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand
  • Bekijk hier  de beschikbare woningen

Bekijk hier de brochure van de Parkwachter 

Bijzondere architectuur
Naast bovenstaande kenmerken heeft De Parkwachter er nog een aantal, namelijk de architectuur en de service Butler Point. In de volgende video vertelt de architect Groosman over de bijzondere architectuur van De Parkwachter en in de volgende video vertelt Butler Point wat deze service betekent voor De Parkwachter.

Duurzaamheid
In De Parkwachter vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor dit prachtige gebouw vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij De Parkwachter maar liefst -0,2 is. Dat betekent dat het gebouw energie oplevert! Dit doen we onder andere met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer. Bekijk hier de video  van dit duurzame klimaatsysteem.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Parkwachter zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen. Meer weten? Bekijk hier de video van de kick-off van De Parkwachter over de Duurzaamheidshypotheek.

De locatie
De Parkwachter wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Parkeren
Het parkeren in de Parkwachter gebeurt grotendeels met behulp van een innovatief parkeerliftsysteem. Dit systeem wordt wereldwijd toegepast, is veilig in gebruik en werkt snel. In deze video ziet u hoe het systeem functioneert.

De Planning
De start van de bouw is gepland in het voorjaar van 2019 en De Parkwachter zal in het najaar van 2020 worden opgeleverd.

Interesse?
De appartementen zijn inmiddels in verkoop. Heeft u interesse in een woning in De Parkwachter? Schrijf u hier in en we houden u op de hoogte. Download hier alle beschikbare verkoopdocumenten van De Parkwachter.

Locatie De Parkwachter

Brecheisen Makelaars
Brecheisen Makelaars
Punt Makelaars
Punt Makelaars