De Stadhouders

Project status: In verkoop

De Stadhouders

Den Haag - al meer dan 80% verkocht!

Kom langs bij onze inloopmiddag!

* woensdag 16 oktober 2019 van 16.00 tot 17.00 uur 

Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden op het kantoor van Frisia Makelaars, Javastraat 1a Den Haag.

Nog enkele woningen beschikbaar! Neem contact op met de makelaars via de gegevens onderaan de pagina. Of schrijf je in en blijf op de hoogte!

De Stadhouders

De Stadhouders
De Stadhouders biedt ruimte aan 57 luxe koopappartementen. Stuk voor stuk bieden ze de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de luxe appartementen gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. Wil je nu al van het uitzicht genieten?

Er zijn nog enkele woningen te koop:

Kijk hier welke woningen wij in De Stadhouders gaan bouwen. Bepaal je eigen woningindeling in het maatwerk proces. Kijk hoe dit proces verloopt in de video van de klantreis van Waal. Alle verkoopprijzen van de typen G, H en J zijn inclusief een eigen parkeerplaats en een prachtige Bulthaup B1 keuken.
 
Een van de meest gewilde woon- en werklocaties
Op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord - één van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag - wordt De Stadhouders gerealiseerd. Deze nieuwe woonplek omvat drie gebouwen, drie Stadhouders; Maurits, Casimir én Frederik Hendrik. Ieder met een eigen karakter, maar allemaal vol charme. De Stadhouders is gelegen tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Bekijk hier de VR-tour van de entree, de binnentuin, keuken en kantoor.
 
Planning – De bouw is gestart!
Is één van deze VORMwoningen iets voor jou? De bouw is inmiddels al gestart! Ons doel is dat je er in 2020 kunt wonen.

Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Stadhouders zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Locatie De Stadhouders

Atta Makelaars
Atta Makelaars
Frisia Makelaars
Frisia Makelaars
Michel Kion - VORM Sales & Finance
Michel Kion - VORM Sales & Finance