De Stadhouders

Project status: In verkoop

De Stadhouders

Den Haag - al meer dan 95% verkocht!

Nog enkele woningen beschikbaar! Neem contact op met de makelaars via de gegevens onderaan de pagina. Of schrijf je in en blijf op de hoogte!

We organiseren met regelmaat inloopmomenten op de bouwplaats, zodat je de locatie kunt komen bekijken. Wat extra leuk is, is dat je nu ook in een modelwoning kunt komen kijken!
Ons verkoopteam staat voor je klaar om al je vragen over de woningen, de locatie en het aankoopproces te beantwoorden. Ontvangst is vanaf de Lübeckstraat. De volgende inloopmomenten zijn:

  • 5 februari 15:00-16:00
  • 19 februari 15:00-16:00
  • 4 maart 15:00-16:00

De Stadhouders

De Stadhouders
De Stadhouders biedt ruimte aan 57 luxe koopappartementen. Stuk voor stuk bieden ze de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de luxe appartementen gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. Wil je nu al van het uitzicht genieten?

Er zijn nog enkele woningen te koop:

Kijk hier welke woningen wij in De Stadhouders gaan bouwen. Alle verkoopprijzen van type G zijn inclusief een eigen parkeerplaats en een prachtige Bulthaup B1 keuken.
 
Een van de meest gewilde woon- en werklocaties
Op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord - één van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag - wordt De Stadhouders gerealiseerd. Deze nieuwe woonplek omvat drie gebouwen, drie Stadhouders; Maurits, Casimir én Frederik Hendrik. Ieder met een eigen karakter, maar allemaal vol charme. De Stadhouders is gelegen tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Bekijk hier de VR-tour van de entree, de binnentuin, keuken en kantoor.
 
Planning – De bouw is gestart!
Is één van deze VORMwoningen iets voor jou? De bouw is inmiddels al gestart! Ons doel is dat je er in Q2 2020 kunt wonen.

Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Stadhouders zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Locatie De Stadhouders

Atta Makelaars
Atta Makelaars
Frisia Makelaars
Frisia Makelaars
Michel Kion - VORM Sales & Finance
Michel Kion - VORM Sales & Finance