De Stadhouders

Project status: In verkoop

De Stadhouders Penthouses

Kom langs bij onze inloopmiddag op de bouwplaats!

  • 4 maart 15:00-16:00

Onze experts staan tussen voor je klaar om alle vragen! Ontvangst is vanaf de Lübeckstraat.

Heb je interesse? Neem contact op met de makelaars via de gegevens onderaan de pagina. Of schrijf je in en blijf op de hoogte!

 

De Stadhouders Penthouses

De Stadhouders
De Stadhouders biedt ruimte aan luxe appartementen en penthouses. Stuk voor stuk bieden ze de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de luxe penthouses gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. Heb je interesse en wil je het uitzicht bewonderen? Maak dan een afspraak met één van de makelaars of bekijk de 360 tour!

Er zijn nog enkele penthouses beschikbaar:

 
Een van de meest gewilde woon- en werklocaties
Op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord - één van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag - wordt De Stadhouders gerealiseerd. Deze nieuwe woonplek omvat drie gebouwen, drie Stadhouders; Maurits, Casimir én Frederik Hendrik. Ieder met een eigen karakter, maar allemaal vol charme. De Stadhouders is gelegen tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen.
 
Planning – De bouw is gestart!
Is één van deze VORMwoningen iets voor jou? De bouw is inmiddels al gestart! Ons doel is dat je er in Q2 2020 kunt wonen.

Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Stadhouders zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Locatie De Stadhouders Penthouses

Atta Makelaars
Makelaar
Atta Makelaars
Frisia Makelaars
Makelaar
Frisia Makelaars
Michel Kion
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Michel Kion