De Stadhouders

Project status: In verkoop

De Stadhouders Penthouses

Bezoek het laatste penthouse!

Bel de makelaar en maak een afspraak om dit appartement te bezichtigen. De Stadhouders biedt u de kans om een nieuwbouw-penthouse te kopen met alle voordelen van dien, zonder dat u dit van tekening hoeft te doen, hoe fijn is dat!

De Stadhouders Penthouses

De Stadhouders
De Stadhouders biedt ruimte aan luxe appartementen en penthouses. Stuk voor stuk bieden ze de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de luxe penthouses gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. Heeft u interesse en wilt u het uitzicht bewonderen? Maak dan een afspraak met één van de makelaars of bekijk de 360 tour!

Er is nog één penthouses beschikbaar:

 
Een van de meest gewilde woon- en werklocaties
Op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord - één van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag - wordt De Stadhouders gerealiseerd. Deze nieuwe woonplek omvat drie gebouwen, drie Stadhouders; Maurits, Casimir én Frederik Hendrik. Ieder met een eigen karakter, maar allemaal vol charme. De Stadhouders is gelegen tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen.
 
Planning – oplevering zomer 2020
Is het laatste penthouse iets voor u? De bouw is inmiddels al ver gevorderd. Aankomende zomer kunt u de sleutel al in ontvangst nemen!
 
Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Stadhouders zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

 

Locatie De Stadhouders Penthouses

Atta Makelaars
Makelaar
Atta Makelaars
Frisia Makelaars
Makelaar
Frisia Makelaars
Michel Kion
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Michel Kion