triangel-header
Status project: Verkocht

De Triangel

De Triangel

Midden in het centrum van het mooie Alphen aan de Rijn, vlakbij de oude Rijn, ligt het nieuw te realiseren project De Triangel. Het plan bestaat uit 26 stadswoningen, 47 appartementen en 3 kluswoningen.

De Triangel komt op een markante plek in het centrum van Alphen aan de Rijn. Alles wat je wenst is binnen handbereik en op loopafstand van je nieuwe huis. Alle faciliteiten die je zou willen zijn er al. Je boodschappen doe je in de buurt, de winkels zijn om de hoek, diverse scholen en sportvoorzieningen zijn dichtbij en je woont in een prachtige omgeving vlakbij water en groen.

De Hooftstraat vormt van oudsher het centrum van Alphen aan de Rijn. Een plek die wij graag zijn allure van toen willen teruggeven en waar jij met de technieken van nu kan wonen.

Alphen aan den Rijn kende vroeger een verscheidenheid aan gevels, waardoor iedere woning zijn eigen identiteit kreeg. Vooral van hoekwoningen werd een bijzondere woning gemaakt. Op deze manier kon een ieder zijn woning gemakkelijk beschrijven. Dit zie je ook terug in De Triangel. Prachtige gevels met een tuitgevel of dakkapel. En elke gevel een andere kleur baksteen en kleur voordeur. Denk alvast maar na hoe jij je woning gaat beschrijven. De Hooftstraat zal een eigentijdse uitstraling krijgen doordat je hier ook de mogelijkheid hebt om te wonen en werken aan huis. Start jij hier je eigen winkel of creƫer je een kantoor aan huis. Maak van de Hoofstraat jouw straat.

Locatie De Triangel

Sander Heikens
Sander Heikens