Ambacht

Project status: In verkoop

Het Ambacht

Januari 2020 in PreSale!

Het Ambacht

In hartje Mijnsheerenland op de kruising van de Laan van Westmolen en Elisabeth van Loonstraat zal het oude sportcomplex plaats maken voor een kleinschalig nieuwbouwplan Het Ambacht met 19 prachtige eengezinswoningen in diverse variaties. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Woningen in Het Ambacht
In Het Ambacht komen 19 prachtige eengezinswoningen in de geliefde “Haagse Stijl” in diverse woningbreedtes, van 5,10 meter tot 6,0 meter. Deze woningen gaan in 2 fases in verkoop. Alle eengezinswoningen zijn gepositioneerd op ruime kavels en hebben in basis al een woningdiepte van 9,56 en 10,76 meter. Wil je je woning uitbreiden met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel? Geen probleem! De woningen hebben twee volledige lagen met in basis al drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. De zolderverdieping is bij alle woningen vrij in te delen. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Het woonprogramma van Het Ambacht fase 1a bestaat uit:

  • Type B: 2 Ruime hoekwoningen met een breedte van 5,4 meter en een diepte van 9,56 meter. In basis hebben deze hoekwoningen al een uitbouw op de begane grond, waardoor de diepte van de begane grond meteen circa 2,40 meter dieper is. De woningen hebben een woonoppervlakte van 129 m2. De prijzen zijn vanaf € 356.000, vrij op naam
  • Type C: 10 Grote eengezinswoningen met een breedte van 6,0 meter en een diepte van 10,76 meter. De woningen hebben een woonoppervlakte van 149 m2. Een aantal woningen worden standaard uitgevoerd met een grote aangebouwde berging. De prijzen zijn vanaf € 345.000, vrij op naam
NOG NIET IN VERKOOP is fase 1b met:
  • Type A: 7 Eengezinswoningen met een breedte van 5,1 meter en een diepte van 9,56 meter. De woningen hebben een woonoppervlakte van 111 m2. De prijzen zijn nog niet bekend;
Interesse
Kan je niet wachten en wil je op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf je vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Planning
De start van de verkoop van Het Ambacht zal naar verwachting in januari plaatsvinden. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Het Ambacht geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Het Ambacht worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1.45% 
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Locatie Het Ambacht