*

Status project: In voorbereiding

Het Ambacht

Het Ambacht

Het Ambacht

In hartje Mijnsheerenland op de kruising van de Laan van Westmolen en Elisabeth van Loonstraat zal het oude sportcomplex plaats maken voor een kleinschalig nieuwbouwplan Het Ambacht met 21 prachtige eengezinswoningen in diverse variaties. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Woningen in Het Ambacht
In Het Ambacht komen 21 prachtige eengezinswoningen in de geliefde “Haagse Stijl” in diverse woningbreedtes, van 5,10 meter tot 6,0 meter. Alle eengezinswoningen zijn gepositioneerd op ruime kavels en hebben in basis al een woningdiepte van 9,56 meter. Wilt u nog een uitbouw? Geen probleem! De woningen hebben twee volledige lagen met in basis al drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. De Zolderverdieping is bij alle woningen vrij in te delen. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Het woonprogramma van Het Ambacht bestaat uit:

  • 7 eengezinswoningen met een breedte van 5,1 meter en een diepte van 9,56 meter. De kavels van de woningen variëren van circa 124m2 tot circa 133m2. De prijzen zijn nog niet bekend;
  • 4 ruime Hoekwoningen met een breedte van 5,4 meter en een diepte van 9,56 meter. In basis hebben deze Hoekwoningen al een uitbouw op de begane grond, waardoor de diepte van de begane grond meteeen circa 2,40 meter dieper is. De kavels van de woningen variëren van circa 176 m2 tot circa 239 m2. De prijzen zijn nog niet bekend;
  • 10 grote eengezinswoningen met een breedte van 6,0 meter en een diepte van 10,76 meter. De kavels van de woningen variëren van circa 155 m2 tot circa 225 m2. De prijzen zijn nog niet bekend.
Interesse
Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Locatie Het Ambacht