Mijnsheerenland Het Ambacht v4

Project status: In verkoop

Het Ambacht

Op donderdag 30 januari 2020 start de PreSale van Het Ambacht fase 1a middels een PreSale event. Je bent van 17:30 uur tot 19:00 uur van harte welkom op het kantoor van VORM Sales & Finance, aan de Oost-Voorstraat 75 in Oud-Beijerland. Tijdens dit PreSale event zullen wij je informeren over de PreSale periode en ontvang je uitgebreide informatie over het project en de verschillende woningen in Het Ambacht fase 1a. 

Tijdens dit PreSale event heb je ook voor het eerst de mogelijkheid om een afspraak met VORM Sales & Finance te maken voor het kennismakingsgesprek. Wil je het volledige aankoopproces van Het Ambacht fase 1a nog eens nalezen? Bekijk hier dan snel de flyer met het aankoopproces.

Het Ambacht

In hartje Mijnsheerenland op de kruising van de Laan van Westmolen en Elisabeth van Loonstraat zal het oude sportcomplex plaats maken voor een kleinschalig nieuwbouwplan Het Ambacht met 19 prachtige herenhuizen en rijwoningen in diverse variaties. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Woningen in Het Ambacht
In Het Ambacht komen 19 prachtige herenhuizen en rijwoningen in de geliefde “Haagse Stijl” in diverse woningbreedtes, van 5,10 meter tot 6,0 meter. Deze woningen gaan in 2 fases in verkoop. Al deze woningen zijn gepositioneerd op ruime kavels en hebben in basis al een woningdiepte variërend van 9,56 tot 11,96 meter. Wil je je woning uitbreiden met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel? Geen probleem! De woningen hebben twee volledige lagen met in basis al drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. De zolderverdieping is bij alle woningen vrij in te delen. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Het woonprogramma van Het Ambacht fase 1a bestaat uit:

  • Type B: 2 Ruime hoekwoningen (bwnr. 7 & 15) met een breedte van 5,66 meter en een diepte van 11,96 meter. In basis hebben deze hoekwoningen al een uitbouw op de begane grond. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 129 m2. De prijzen zijn vanaf € 356.000, vrij op naam;
  • Type C: 10 Grote herenhuizen (bwnr. 1 t/m 6 & 16 t/m 19). met een breedte van 6,00 of 6,26 meter en een diepte van 10,76 meter. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 149 m2. Een aantal hoekwoningen worden standaard uitgevoerd met een grote aangebouwde berging. De prijzen zijn vanaf € 345.000, vrij op naam
NOG NIET IN VERKOOP: fase 1b met:
  • Type A: 7 Eengezinswoningen (bwnr. 8 t/m 14) met een breedte van 5,10 meter en een diepte van 9,56 meter. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 111 m2. De prijzen van deze woningen zijn op dit moment nog niet bekend;
Interesse
Kun je niet wachten en wil je op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf je dan vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Planning
De Presale van Het Ambacht fase 1b met de woningtype B & C start op donderdag 30 januari 2020. De verwachting is dat de start verkoop plaats zal vinden in Maart 2020. De prognose start bouw staat gepland voor 3e kwartaal 2020. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Het Ambacht geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Het Ambacht worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1.45% 
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Locatie Het Ambacht

Aletta Giethoorn
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Aletta Giethoorn
Miriam Dallo
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Miriam Dallo
Bart Vrieling en Danny van Berkel
Vrieling Makelaars
Bart Vrieling en Danny van Berkel