Mijnsheerenland Het Ambacht v4

Project status: In verkoop

Het Ambacht

De 19 woningen van Het Ambacht te Mijnsheerenland zijn nu in verkoop. Kijk hier voor de beschikbare woningen. Mocht je nog interesse hebben in de woningen van het Ambacht? Dan kun je hier het interssefromulier invullen.

Het Ambacht

In hartje Mijnsheerenland op de kruising van de Laan van Westmolen en Elisabeth van Loonstraat zal het oude sportcomplex plaats maken voor een kleinschalig nieuwbouwplan Het Ambacht met 19 prachtige herenhuizen en rijwoningen in diverse variaties. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Woningen in Het Ambacht
In Het Ambacht komen 19 prachtige herenhuizen en rijwoningen in de geliefde “Haagse Stijl” in diverse woningbreedtes, van 5,10 meter tot 6,0 meter. Deze woningen gaan in 2 fases in verkoop. Al deze woningen zijn gepositioneerd op ruime kavels en hebben in basis al een woningdiepte variërend van 9,56 tot 11,96 meter. Wil je je woning uitbreiden met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel? Geen probleem! De woningen hebben twee volledige lagen met in basis al drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. De zolderverdieping is bij alle woningen vrij in te delen. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Het Ambacht fase 1a bestaat uit:

  • Type B: 2 Ruime hoekwoningen (bwnr. 7 & 15) met een breedte van 5,66 meter en een diepte van 11,96 meter. In basis hebben deze hoekwoningen al een uitbouw op de begane grond. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 129 m2. De prijzen zijn vanaf € 356.000, vrij op naam;
  • Type C: 10 Grote herenhuizen (bwnr. 1 t/m 6 & 16 t/m 19). met een breedte van 6,00 of 6,26 meter en een diepte van 10,76 meter. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 149 m2. Een aantal hoekwoningen worden standaard uitgevoerd met een grote aangebouwde berging. De prijzen zijn vanaf € 345.000, vrij op naam.
Het Ambacht fase 1b bestaat uit:

  • Type A: 7 Eengezinswoningen (bwnr. 8 t/m 14) met een breedte van 5,10 meter en een diepte van 9,56 meter. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 111 m2. De prijzen zijn € 245.000,- vrij op naam.
De 7 tussenwoningen, woningtype A worden verkocht en zijn toegewezen door VORM Ontwikkeling B.V. met randvoorwaarden / voorrang conform onderstaand (niet bindend en ter waardering van VORM Ontwikkeling):
  • Maximaal inkomen € 60.000,-- (gezamenlijk) in 2019;
  • Maximale leeftijd 35 jaar;
  • 1e koopwoning;
  • Zelfbewoning en geen doorverkoop binnen 5 jaar na oplevering.

Planning

Het Ambacht fase 1a met de woningtype B & C is in PreSale (100% gereserveerd) en Het Ambacht fase 1b met woningtype A is nu in verkoop (100% onder optie). De prognose start bouw staat gepland voor het 3e kwartaal 2020. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Het Ambacht geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Het Ambacht worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35%. Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Locatie Het Ambacht

Aletta Giethoorn
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Aletta Giethoorn
Miriam Dallo
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Miriam Dallo
Bart Vrieling en Danny van Berkel
Vrieling Makelaars
Bart Vrieling en Danny van Berkel
Richard van Helten
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Richard van Helten