Het eiland van Spijk schets

Project status: In voorbereiding

Het Eiland van Spijk

Op dinsdagavond 25 juni staan wij op de Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep in Spijkenisse! De toegang is gratis. Je bent van 19.30 tot 21.30 uur welkom!

 

Binnenkort in verkoop!

Het Eiland van Spijk

Het Eiland van Spijk wordt een leuke wijk op zich, met 59 ruime eengezinswoningen en een eigen parkje, net buiten het centrum van Spijkenisse. Velen kennen de plek: het braakliggende terrein naast het Penta College De Oude Maas, aan De Ritte, nabij de Hekelingseweg. De eerste fase gaat naar verwachting in het tweede kwartaal van 2019 in verkoop. De definitieve start verkoop is nog onder voorbehoud van de bestemmingsplanprocedure.

Twee typen eengezinswoningen
Het project krijgt twee leuke woningtypen eengezinswoningen, echter met twee verschillende dakvormen:

  • Het ene woningtype heeft een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9,56 meter en een gebruiksoppervlakte van circa 117 m2 én is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een zogenaamd “zadeldak”. Een zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden.
  • Het andere woningtype heeft een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9,56 meter en een gebruiksoppervlakte van circa 131 m2 én is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een zogenaamd “lessenaarsdak”. Een lessenaarsdak is een dakvorm die bestaat uit slechts één dakvlak, dat onder een zekere helling is aangebracht waardoor nog meer volume op zolder ontstaat!
Alle huizen in Het Eiland van Spijk hebben een fijne diepe tuin op de zon en uiteraard zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Centrale ligging en bereikbaarheid
Het winkelcentrum, horecagelegenheden, het theater en de bibliotheek liggen op loopafstand. Wonen op Het Eiland van Spijk betekent wonen dicht bij het stadscentrum. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

De bereikbaarheid is écht uitstekend. Het project komt aan De Ritte en de Hekelingseweg. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom Spijkenisse. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

Duurzaam

In Het Eiland van Spijk vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Voor nieuwbouwprojecten gelden er bepaalde duurzaamheidseisen. Voor de kenners; de EPC-waarde van een nieuwbouwwoning dient 0,4 te zijn. Het Eiland van Spijk heeft zelfs een EPC-waarde van 0. Dit betekent dat Het Eiland van Spijk klimaatneutraal is. Om deze fantastische waarde te behalen wordt er onder andere gewerkt met een individuele warmtepomp om de hele woning te verwarmen en desgewenst te koelen en worden de woningen voorzien van zonnepanelen.

Duurzaamheidshypotheek
Doordat Het Eiland van Spijk zo duurzaam gebouwd wordt, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen. Hier later meer informatie over.

Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul hier het interesseformulier in en we houden je op de hoogte.

Locatie Het Eiland van Spijk