Nieuwbouw Spijkenisse

Project status: In verkoop

Het Eiland van Spijk

Het Eiland van Spijk fase 2A is nu in PreSale! Schrijf je in: Schrijf je hier in voor Het Eiland van Spijk fase 2A!

Lees hier meer over het verkoopproces!

Het Eiland van Spijk

Heb je interesse in fase 1? Schrijf je in! 

Het Eiland van Spijk wordt een leuke wijk op zich, met 59 ruime eengezinswoningen en een eigen parkje, net buiten het centrum van Spijkenisse. Velen kennen de plek: het braakliggende terrein naast het Penta College De Oude Maas, aan De Ritte, nabij de Hekelingseweg. Fase 1 is in verkoop en fase 2A is momenteel in PreSale!

Wonen in Het Eiland van Spijk fase 2a:

  • Nu in PreSale: 24 Woningtypen A in fase 2a! Woningtype A heeft een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9,56 meter. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van 117 m2 én is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een zogenaamd “zadeldak”. Een zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden.
  • De tussenwoningen zijn vanaf € 315.000,- v.o.n.
  • De hoekwoningen zijn vanaf € 330.000,- v.o.n.
  • Schrijf je hier in voor fase 2A!

Twee verschillende woningtypen in fase 1:

Het project krijgt twee leuke woningtypen, namelijk Type A - De eengezinswoningen en Type B - De herenhuizen.
  • Er zijn nog 5 woningtype B woningen beschikbaar! Woningtype B zijn de herenhuizen met een breedte van 5,40 meter en een diepte van 10,76 meter met een gebruiksoppervlakte van circa 153 m2. Deze woning is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een plat dak, de woning heeft hierdoor dus drie volledige woonlagen. De prijs van een tussenwoning is € 360.000,- vrij op naam.
  • Heb je interesse? Schrijf je hier in voor fase 1!
Alle woningen in Het Eiland van Spijk hebben een fijne diepe tuin op de zon en uiteraard zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Centrale ligging en bereikbaarheid
Het winkelcentrum, horecagelegenheden, het theater en de bibliotheek liggen op loopafstand. Wonen op Het Eiland van Spijk betekent wonen dicht bij het stadscentrum. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

De bereikbaarheid is écht uitstekend. Het project komt aan De Ritte en de Hekelingseweg. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom Spijkenisse. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Het Eiland van Spijk geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Het Eiland van Spijk worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1.45% 
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Bereken hier je maandlast!

Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul hier het interesseformulier in en we houden je op de hoogte.

Locatie Het Eiland van Spijk

Miriam Dallo
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Miriam Dallo
Natacia Rademaker
Verkoopmanager VORM
Natacia Rademaker
Mudde Makelaardij
Makelaar
Mudde Makelaardij