Nieuwbouw Spijkenisse

De Duurzaamheidshypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Het Eiland van Spijk kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance, de Salesdivisie van VORM. De woningen in Het Eiland van Spijk worden duurzaam gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt verkrijgen.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1.25%

 

Waarom naar VORM Sales & Finance voor uw hypotheek?

Ga voor de perfecte koopervaring! VORM Sales & Finance is de Salesdivisie van VORM. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. Onze Hypotheekspecialisten hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren je om in gesprek te gaan met VORM Sales & Finance omdat wij niet willen dat je vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor jouw koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je met een specialist aan tafel.

De woningen worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning hebt.

 

Een greep uit deze voordelen:

 

  • Extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek
  • Aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor jouw hypotheek slechts € 800,-

Bij VORM Sales & Finance ben je meer dan een hypotheekklant. Je bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

 

Onze Hypotheekspecialisten nemen uitgebreid de tijd om je uit te leggen op welke manieren je na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie ben jij , hoe wil jij leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaal je zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) jouw maandlast, samen met je Hypotheekspecialist.

 

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met uw eigen Hypotheekspecialist. Dit zijn kernwaarden binnen VORM Sales & Finance.

VORM Sales & Finance is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. VORM Sales & Finance werkt volgens de Best Buy-methodiek.  Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in jouw persoonlijke situatie. Daarbij kun je  profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die je in de commerciële hypotheekwereld niet zo snel tegenkomt.

VORM Sales & Finance kan jouw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van VORM Sales & Finance behoren o.a. Triodos Bank, Vista Hypotheken, ABN AMRO, BLG, NIBC, Aegon en Nationale Nederlanden.

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via VORM Sales & Finance slechts € 800,- (all-in) bedraagt, hbe je de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van jouw hypotheek - veelal 30 jaar dus – kun je terecht met alle vragen over je hypotheek. VORM Sales & Finance berekent hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. Je bent onze koper, je mag op service rékenen.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met jouw Hypotheekspecialist van VORM Sales & Finance te kijken naar je individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke extra’s en upgrades zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wil je hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint.

 

Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met VORM Sales & Finance zijn gratis en vrijblijvend.   

Meer weten?


Bel VORM Sales & Finance op 0186-618777 en vraag naar Marco, Daniëlle of Miriam. Dit zijn jouw Hypotheekspecialisten voor Het Eiland van Spijk. Je kunt Marco, Daniëlle en Miriam uiteraard ook mailen: m.bijl@vorm.nl, d.schuller@vorm.nl en m.dallo@vorm.nl.

Marco Bijl - VORM Sales & Finance
Marco Bijl - VORM Sales & Finance
Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance
Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance
Miriam Dallo - VORM Sales & Finance
Miriam Dallo - VORM Sales & Finance