Header Terras aan de maas

Project status: In verkoop

Het Terras aan de Maas

Bezoek één van de inloopmiddagen in de modelwoning!
Heeft u vragen? Bel één van de makelaars óf kom langs bij onze inloopmiddag in de Modelwoning in toren I op de 9e verdieping en laat u vrijblijvend uitgebreid informeren over alle ins&outs van Het Terras aan de Maas.

De inloopmiddagen vinden plaats op:

* Woensdag 19 juni
* Woensdag 26 juni

Tussen 16.00 - 17.30 uur in de modelwoning van toren I (9e verdieping) Adres: Hongerlandsedijk 1600 te Spijkenisse Bel aan bij huisnummer 1600 en we doen de deur voor u open. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, neem dan contact op met ons verkoopteam.

Nog een aantal appartementen beschikbaar, Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Het Terras aan de Maas

Op dinsdagavond 25 juni staan wij op de Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep in Spijkenisse! De toegang is gratis. Je bent van 19.30 tot 21.30 uur welkom!

Het Terras aan de Maas

In Het Terras aan de Maas toren II worden 116 nieuwbouw koopappartementen en penthouses aan Oude Maas in Spijkenisse gerealiseerd. Naast de koopappartementen en penthouses worden er ook huurappartementen gerealiseerd. De huurappartementen zijn afgenomen door Maasdeltagroep. Deze website is alleen gericht op de koopappartementen. Wilt u weten hoe de bouw eruit ziet? Bekijk hier de animatievideo.

Nog enkele woningen te koop:

  • Nog 2 beschikbaar Type B8 en B8v vanaf € 267.000,- v.o.n.
  • Nog 1 beschikbaar Type B7v vanaf € 260.000,- v.o.n.
  • Nog 1 beschikbaar Type B5V vanaf € 292.000,- v.o.n.
Kijk waar de woning in Het Terras aan de Maas zit. Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar, zit uw woning ertussen? Het Terras aan de Maas stond op de Woonbeurs van Nissewaard.

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse
Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Planning – De bouw is gestart!
Zit uw appartement er tussen? De bouw is inmiddels al gestart. Wij verwachten dat u er het eerste kwartaal van 2021 in kunt gaan wonen!

Duurzaamheidshypotheek
Omdat Het Terras aan de Maas zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Locatie Het Terras aan de Maas

Mudde Makelaardij
Verkoopmanager
Mudde Makelaardij
Ooms Makelaars Rotterdam
Verkoopmanager
Ooms Makelaars Rotterdam
Natacia Rademaker - Verkoopmanager VORM
Verkoopmanager
Natacia Rademaker - Verkoopmanager VORM