hetterrasaandemaas

Project status: In verkoop

Het Terras aan de Maas

 Het Terras aan de Maas is uitverkocht!

Het Terras aan de Maas

Het Terras aan de Maas
In Het Terras aan de Maas toren II worden 116 nieuwbouw koopappartementen en penthouses aan Oude Maas in Spijkenisse gerealiseerd. Naast de koopappartementen en penthouses worden er ook huurappartementen gerealiseerd. De huurappartementen zijn afgenomen door Maasdeltagroep. Deze website is alleen gericht op de koopappartementen. Wilt u weten hoe de bouw eruit ziet? Bekijk hier de animatievideo.

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse
Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Planning – De bouw is gestart!
De bouw is inmiddels al gestart. Wij verwachten dat u er het eerste kwartaal van 2021 in kunt gaan wonen!

Duurzaamheidshypotheek
Omdat Het Terras aan de Maas zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Locatie Het Terras aan de Maas

Mudde Makelaardij
Mudde Makelaardij
Ooms Makelaars Rotterdam
Ooms Makelaars Rotterdam
Natacia Rademaker - Verkoopmanager VORM
Natacia Rademaker - Verkoopmanager VORM