Header Life
Status project: In verkoop

Life

Life is een bijzonder, aantrekkelijk, klimaatneutraal appartementengebouw op het Revaleiland met diverse woningtypen in de prachtige Houthaven in Amsterdam.

Life

Beschikbaarheid koopappartementen Life
In Life zijn er nog enkele luxe woningen/appartementen te koop:

  • Enorm grote KADEwoningen op de begane grond en souterrain van 109 of 130 m2 met terras aan de binnentuin. Vraag naar de diverse indelingsmogelijkheden. Je kunt deze woning zelfs indelen met een aparte woon-/leefruimte voor iemand die je kent, bijvoorbeeld een vriend of je ouders. Kortom, het is een prachtige KADEwoning met woongedeelten op de begane grond én het souterrain, inclusief een heerlijk terras aan de binnentuin. De koopsommen zijn vanaf circa €550.000 v.o.n. op basis van jaarlijkse erfpachtcanon;
  • Prachtige TOPappartementen op de bovenste (4e) verdieping met onder andere twee balkons en ruim 142 m2 woonoppervlak. Vraag naar de diverse indelingsmogelijkheden. De TOPappartementen zijn gesitueerd aan het water. De koopsommen zijn circa €850.000 v.o.n. op basis van jaarlijkse erfpachtcanon
Bekijk op je gemak de woningtypes van Life. Het actuele aanbod is te vinden onder het tabblad Woningtypes.

De woningen/appartementen zijn allemaal perfect afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien. De woningen hebben hoge plafonds en er zijn diverse indelingsvarianten gemaakt om een idee te kunnen krijgen hoe de woning kan worden ingericht. Life beschikt over een eigen parkeergarage onder het gebouw, ruime fietsenstalling, eigen (inpandige) berging, mooie gezamenlijke binnentuin en duurzame energieopwekking met zonnepanelen.
 
Waan je in Life
Er zijn VR-visualisaties gemaakt om een duidelijke impressie te kunnen weergeven van verschillende woningtypes en het gebouw. Bekijk hier de VR-tour.

Interesse? Schrijf je in en VORM neemt direct contact met u op.
Je kan je inschrijven voor een bouwnummer naar wens, via het digitale inschrijfformulier. Mocht je vragen hebben, bel dan gerust de verkoopmanager van VORM of één van onze makelaars, klik hiervoor op onderstaande contactgegevens in de gele buttons.
 
De planning
De bouw van Life is gestart. De oplevering van Life is gepland voor het 3e kwartaal van 2019.

Een weergaloze locatie
De Houthaven, ooit decor van drijvend hout, zover het oog reikt, is een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk. Op het Revaleiland, het derde eiland, komt LIFE. Het is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ op een groen en duurzaam eiland, waar het weidse panorama iedere dag anders kleurt. Een weergaloze woonplek. Dit alles op loop- en fietsafstand van het centrum, de Jordaan en de Haarlemmerdijk. En met alle voorzieningen bij de hand zoals kroegjes, restaurants, winkels en gezondheidszorg. Directe busverbindingen rijden heel de stad door en de pont steekt over naar Amsterdam-Noord.

Wonen in LIFE betekent niets missen van de opwinding van het leven in de grote stad. Stilte en reuring, het is er allebei. Genieten van de stad met al haar leefsferen, omgeven door luxe en ruimte. LIFE is boven alles Amsterdams wonen. Met een bont palet van mensen, opvattingen, leefstijlen, ideeën, behoeften en plezier. Live, Life, Love.

Amsterdam Woont vertelt in dit artikel over het weergaloze leven in Amsterdam Houthaven. Het project Life bestaat uit verschillende woningtypes die verschillende varianten heeft qua grootte, ligging en indeling. Leven in Amsterdam tussen rust en reuring, dat wilt toch iedereen?

Duurzaamheid en de duurzaamheidshypotheek
Heel Houthaven wordt 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik. Omdat de woningen in Life duurzaam gebouwd worden heb je de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Je kan een zogenaamde Quickscan laten uitvoeren. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen. Er is bijvoorbeeld een duurzaamheidshypotheek met rentes tot wel 1,55% voor 10 jaar vast, vraag naar de mogelijkheden.

De gratis financiële Quickscan van VORM Finance
Wil je op voorhand al weten of je ook in Life kunt gaan wonen en wat jouw maandlasten ongeveer gaan worden? Profiteer dan van onze Quickscan-service en je weet snel waar je aan toe bent. Vanaf heden is ons Quickscan-loket geopend. Wil je meer weten, een Quickscan opvragen óf direct een afspraak maken? Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn jouw Hypotheekspecialisten voor Life. Je kunt Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl, M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl. Voor een afspraak ben je altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Life? Meld je dan aan als belangstellende  via deze website. Je krijgt dan automatisch het laatste nieuws in je mailbox. Heb je een vraag? Bel, SMS óf Whatsapp met onze Verkoopmanager Eric van Oversteeg, tel.nr. 0653418275.

Locatie Life

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Hallie & Van Klooster Makelaardij
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Eric van Oversteeg
Eric van Oversteeg