*

Nieuw Amsterdams Wonen

De laatste koopwoningen in Houthaven beschikbaar! Bekijk de nog beschikbare woningen.

Nieuw Amsterdams Wonen

Nieuw Amsterdams Wonen
Niet-alledaags wonen in Amsterdam. Het kan in Nieuw Amsterdams Wonen (NAW) in de prachtige Houthaven. De laatste woningen in het project NAW zijn nog beschikbaar.

  • De extra ruime XXL Patiowoningen van circa 258 tot 269,9 m2 verdeeld over twee woonlagen. De patio heeft een oppervlakte van ca. 26 m2 en het terras heeft een oppervlakte vanaf ca. 60,6 m2 tot wel 223 m2. Deze woningen zijn zeer goed in te richten met een volwaardige werkruimte, aparte woon en slaap vertrekken voor een au pair of een inwonende ouder. De koopsommen variëren van circa € 1.064.294,- tot € 1.175.075,- vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon.
Bekijk het aanbod van Nieuw Amsterdams Wonen in de woningzoeker.

Bekijk live beelden van de bouwplaats van de Houthavens!

  • De schitterend ruime Penthouses, gesitueerd boven op het gebouw. De woonoppervlaktes variëren van circa 143 tot 197 m2. Op uw eigen terras zit u eerste rang voor het betoverende uitzicht. De koopsommen voor de penthouses lopen circa van € 890.000 tot € 1.131.000 vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon.
  • De laatste 3 beschikbare Appartementen. Deze tellen 148 en 156 m2 vanaf €727.993,- vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon;
  • De laatste Stadswoning heeft een woonoppervlakte van circa 175 m2, waarbij de koopsom € 652.819 vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon bedraagt;
  • De laatste XL Patiowoning heeft een woonoppervlakte van 233 m2 verdeeld over twee woonlagen. De woning heeft een patio van ca. 27 m2 en een terras van 26,5 m2. De woning is zeer goed in te richten met een volwaardige werkruimte, aparte woon en slaap vertrekken voor een au pair of een inwonende ouder. De koopsom is € 949.556,- vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon.
Bekijk hier de VR-tour.

Duurzaamheid en de duurzaamheidshypotheek
Alle woningen in Houthaven worden 100 procent klimaatneutraal. Dit levert voordeel op in jouw energierekening én in de financiële mogelijkheden bij aankoop van een woning. Via VORM Finance heeft u de mogelijkheid een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten hierbij gelden speciale duurzaamheidstarieven en dus de scherpste rente percentages. Wil je weten wat dat betekend in de maandlasten? Bel VORM Finance 0186 - 618 777 en vraag naar een Houthaven Quickscan bij Michel Kion of Richard Stolwijk of mail ons m.kion@vorm.nl, r.stolwijk@vorm.nl.
Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.
 
De planning
De bouw van het prachtige plan Nieuw Amsterdams Wonen is gestart. De oplevering van NAW is gepland voor het 1e kwartaal van 2020.
 
Meer informatie
De brochureprijslijst zijn hier op de website te vinden. Tevens vind je hier bij "aanbod" alle type woningen met mooie impressies, alle tekeningen per bouwnummer en de verdiepingsoverzichten.

Locatie Nieuw Amsterdams Wonen

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Hallie & Van Klooster Makelaardij
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Michel Kion - VORM Sales & Finance
Michel Kion - VORM Sales & Finance