Nieuw Amsterdams Wonen

Nieuw Amsterdams Wonen

Uitverkocht!

Schitterende locatie in de Houthavens

Nieuw Amsterdams Wonen is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ, gebouwd in die typische Amsterdamse School-stijl en op het duurzame Revaleiland. Een weergaloze woonplek - op loop- en fietsafstand van het centrum - voor iedereen die Amsterdam omarmt.

Het Revaleiland leeft. Met zijn grote kades is er genoeg plek om te spelen, voor de deur te genieten van een wijntje met de buren en om boten te spotten. Je geniet hier van alle voordelen die nieuwbouw met zich mee brengt. Terwijl de plek en de architectuur je het gevoel geven al vele decennia er te staan. Dat is thuiskomen; dat is Nieuw Amsterdams Wonen.

Bekijk locatie
De woningen

Aanbod Nieuw Amsterdams Wonen

“Nieuw Amsterdams Wonen is een uitzonderlijk woongebouw! Dat ligt voornamelijk aan het gevarieerd woonprogramma in het blok. We hebben grote woningen, de patiowoningen en de penthouses, maar ook appartementen. Er is dus voor ieder wat wils.”, aldus Renske. “Kenmerkend aan Nieuw Amsterdams Wonen is de typische Amsterdamse School-stijl. De verschillende eilanden in Houthaven zijn opgedeeld in thema’s. Nieuw Amsterdams Wonen staat op het Revaleiland en heeft Amsterdamse School als architectonisch thema meegekregen, zoals die veel te vinden is in de naastgelegen Spaarndammerbuurt.”

Bekijk de woningen
Het DNA

Wat is het DNA van Nieuw Amsterdams Wonen

Eigentijds, maar wel met luxe en comfort. Dat is de basis van de woningen op Nieuw Amsterdams Wonen. Op en top afgewerkt, met heel veel oog voor detail. Niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen. Met alle ruimte voor persoonlijke woonwensen.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Makelaar
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Makelaar
Michel Kion - VORM Sales & Finance

Michel Kion - VORM Sales & Finance

VORM Sales & Finance

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in