Nieuw Amsterdams Wonen

Nieuw Amsterdams Wonen

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER

Niet-alledaags wonen in Amsterdam. Het kan in Nieuw Amsterdams Wonen in de Houthaven. Dit nieuwbouwproject op Revaleiland krijgt 93 nieuwbouw koopwoningen. Het aanbod bestaat uit dubbele benedenwoningen met een patio, drielaagse stadswoningen, appartementen en penthouses. Bekijk hier de VR-tour.

De verkoop van NAW is van start gegaan. De brochure, prijslijst en een uitgebreide toelichting op het project en de verkoop zijn op de website te vinden. Tevens vindt u hier bij "aanbod" alle type woningen met mooie impressies, alle tekeningen per bouwnummer en de verdiepingsoverzichten.

Heeft u interesse in een van de (type) woningen? Inschrijven doet u door middel van het digitale inschrijfformulier dat HIER te vinden is

Nieuwbouw koopwoningen van circa 88 tot 270 m2
Het aanbod bestaat uit patiowoningen, stadswoningen, appartementen en penthouses. Het project is zeer gevarieerd door alle verschillende woningtypes waarvan de oppervlaktes lopen van circa 88 tot ongeveer 270 (!) m2.  

  • Het gaat in de eerste plaats om de 'verborgen parels'. Dat zijn patiowoningen en stadswoningen. De patiowoningen zijn dubbele benedenhuizen van circa 98 tot 270 m2, met een patio en een terras. De koopsommen lopen vanaf € 454.993 tot € 1.175.075 v.o.n. incl. twee jaar erfpachtcanon.
  • De andere verborgen parels, de stadswoningen,  krijgen woonoppervlaktes van ongeveer 105 tot 175 m2 en lopen over drie etages. De koopsommen van de stadswoningen lopen vanaf € 490.604 tot € 652.819 v.o.n. incl. twee jaar erfpachtcanon.
  • Verder zijn er comfortabele gelijkvloerse appartementen (van circa 88 tot 155 m2) met een eigen buitenruimte. De koopsommen lopen vanaf € 451.038 tot € 767.558 v.o.n. incl. twee jaar erfpachtcanon.
  • Boven op het gebouw komen bovendien prachtige penthouses (van circa 143 tot 199 m2) met een balkon of terras. De koopsommen van de penthouses lopen vanaf € 890.208 tot € 1.131.554 v.o.n. incl. twee jaar erfpachtcanon.

Binnentuin en parkeergarage

Nieuw Amsterdams Wonen is straks een prachtig carré-vormig gebouw dat gebouwd is in de architectuur van de Amsterdamse School. Het bestaat straks uit zes woonlagen om een fraaie binnentuin met patio's en terrassen. Onder de woningen komt een parkeergarage, waar ook individuele bergingen gesitueerd zijn.

Milieubewust!
NAW biedt u een mooi en comfortabel huis, maar ook een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt Houthaven 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik. De woningen op het NAW zijn zeer duurzaam en energiezuinig. Alle woningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,15. Een lage EPC betekent doorgaans een lage energierekening. Naast het voordeel van lage energiekosten, zorgt een energiezuinige woning voor een hogere leencapaciteit en een lagere hypotheekrente.
 
Belangstelling voor Nieuw Amsterdams Wonen? Meld je aan!
Meer informatie over NAW en de verkoop vindt u op de website of neemt u contact op met een van de makelaars: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) of Ramón Mossel Makelaardij (020-3052662). 

Wilt u ook standaard op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van NAW, meldt u zich dan als belangstellende aan op deze website. We houden u dan op de hoogte van het project en de voortgang.

Nieuw Amsterdams Wonen is een ontwikkeling van VOF VORM BPD Houthaven

Locatie

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Verkoopmanager
Hallie & Van Klooster Makelaardij
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Verkoopmanager
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Woningtypen