*

Nieuw Amsterdams Wonen

De bouw is gestart, bekijk de nog beschikbare woningtypen!!!!

Heb je een vraag? Bel, SMS óf Whatsapp met onze Verkoopmanager Eric van Oversteeg, tel.nr. 0653418275

Nieuw Amsterdams Wonen

Nieuw Amsterdams Wonen
Niet-alledaags wonen in Amsterdam. Het kan in Nieuw Amsterdams Wonen (NAW) in de prachtige Houthaven. De verkoop van NAW is van start gegaan. De brochure, prijslijst en een uitgebreide toelichting op het project en de verkoop zijn op de website te vinden. Tevens vind je hier bij "aanbod" alle type woningen met mooie impressies, alle tekeningen per bouwnummer en de verdiepingsoverzichten.

De nieuwbouw koopwoningen van circa 88 tot 270 m2
Nieuw Amsterdams Wonen op het aantrekkelijke Revaleiland krijgt 93 klimaatneutrale nieuwbouw koopwoningen. Het project is zeer gevarieerd door alle verschillende woningtypes. Hieronder vind je de nog beschikbare woningtypes:

  • De enorme Stadswoningen. De Stadswoning is eigenlijk een individuele woning van 3 woonlagen met een eigen voordeur gelegen aan een privé te gebruiken stoep. Deze woning is dan alleen in een totaalcomplex met een prachtig uitzicht over het water. De stadswoningen zijn verschillend qua indeling, maar bij allemaal liggen de slaapkamers in het souterrain. De leefruimte ligt dan wisselend op de begane grond of de 1e etage. De laatst beschikbare Stadswoning heeft een woonoppervlakte van circa 175 m2, waarbij de koopsom € 652.819 vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon bedraagt;
  • De riante Appartementen. Deze prachtige appartementen variëren in woonoppervlakten van circa 88 tot 155 m2 en hebben uiteraard een goede privébuitenruimte. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers, een ruime badkamer, luxe keuken én ieder een eigen berging in de parkeergarage. Tevens zijn er parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage op laag -2. De koopsommen zijn van circa € 459.000 tot € 768.000 vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon;
  • De schitterend ruime Penthouses, gesitueerd boven op het gebouw. De woonoppervlaktes variëren van circa 143 tot 197 m2 met balkon/terras. Op uw eigen terras zit u eerste rang voor het betoverende uitzicht. De penthouses zijn ruim opgezet met een ruime woonkeuken en living, 3 ruime slaapkamers en meerdere badkamers. De meeste penthouses hebben meerdere dakterrassen. De koopsommen voor de penthouses lopen circa van € 890.000 tot € 1.131.000 vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon.
  • De extra ruime XL Patiowoningen. Dit zijn enorm grote woningen, elk verdeeld over twee woonlagen. Deze ruime woningen bieden niet alleen uitzicht op ‘t IJ, maar ook op een eigen buitenruimte. De woningen hebben allemaal een ruime patio in het souterrain. Ook beschikt deze woning over een vrij in te delen-ruimte die bijvoorbeeld ingericht kan worden als werkkamer, extra slaapkamers of als atelier! Er zijn verschillende XL Patiowoningen. Het woonoppervlak varieert van circa 232,5 tot 269,9 m2. De koopsommen variëren van circa € 949.556,- tot € 1.175.075,- vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon.

Bekijk het aanbod van Nieuw Amsterdams Wonen in de woningzoeker.

Bekijk hier de VR-tour.

Alle woningen in Nieuw Amsterdams Wonen zijn eigentijds, op en top afgewerkt, met heel veel oog voor detail. Niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen. Met alle ruimte voor persoonlijke woonwensen. Bij alle woningen is er volop keus in producten en trends op het gebied van bijvoorbeeld keukens, sanitair en tegelwerk. Zo is er veel ruimte om het appartement naar eigen hand te zetten en uw eigen sfeer te creëren. Vrijheid, wie is daar nu niet naar op zoek?
 
Je kan er ook voor kiezen om je appartement instap klaar op te laten leveren in een van de vier woonstijlen. Kies wat het beste bij jou past. Elke stijl is een juiste mix van spannende elementen, waarbij schoonheid en functionaliteit hand in hand gaan. Deze woonsfeer moet je zien als basis. Er is alle ruimte voor jouw persoonlijke smaak. En niks moet, je bent vrij om stijlen te mixen en matchen. En als je dat wenst, begeleiden we je bij het creëren van een uniek en persoonlijk ontwerp.
 
Binnentuin en parkeergarage
Nieuw Amsterdams Wonen is straks een prachtig carré-vormig gebouw dat gebouwd is in de architectuur van de Amsterdamse School. Het bestaat straks uit zes woonlagen om een fraaie binnentuin met patio's en terrassen. Onder de woningen komt een parkeergarage, waar ook individuele bergingen gesitueerd zijn.

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER

Duurzaamheid en de duurzaamheidshypotheek
Heel Houthaven wordt 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik. Omdat de woningen in NAW duurzaam gebouwd worden heb je de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Je kan NU al een zogenaamde Quickscan laten uitvoeren. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen. Duurzaamheidshypotheek met rentes tot wel 1,55% 10 jaar vast, vraag naar de mogelijkheden.

De gratis financiële Quickscan van VORM Finance
Wil je op voorhand al weten of ook jij in Nieuw Amsterdams Wonen kunt gaan wonen en wat jouw maandlasten ongeveer gaan worden? Profiteer dan van onze Quickscan-servive en je weet snel waar je aan toe bent. Vanaf heden is ons Quickscan-loket geopend. Wil je meer weten, een Quickscan opvragen óf direct een afspraak maken? Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn jouw Hypotheekspecialisten voor Nieuw Amsterdams Wonen. Ja kan Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl, M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl. Voor een afspraak ben je altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

De planning
De bouw van het prachtige plan Nieuw Amsterdams Wonen is gestart. De oplevering van NAW is gepland voor het 4e kwartaal van 2019.

Locatie Nieuw Amsterdams Wonen

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Hallie & Van Klooster Makelaardij
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Eric van Oversteeg
Eric van Oversteeg