Deze zomer al wonen in De Stadhouders!
10 april 2020

Deze zomer al wonen in De Stadhouders!

De Frederik Hendrik telt maar liefst 15 verdiepingen. Dit soort torens hebben zoals gebruikelijk een redelijk lange bouwtijd. Spreken de voordelen van nieuwbouw je wel aan maar houd je niet van wachten? Dan is dit een buitenkans; koop één van de laatste appartementen en geniet deze zomer al van je nieuwe appartement of penthouse!

De bouw van de Frederik Hendrik is al heel ver gevorderd. Zie de prachtige foto, wij zijn hier trots op! Momenteel is de aannemer in de afbouwfase. De verwachting is dat de appartementen komende zomer aan de kopers opgeleverd zullen worden.

Word je hier enthousiast van? Kijk dan op de site voor de laatste twee beschikbare appartementen en neem contact op met één van de makelaars. Want het is het mogelijk om De Stadhouders digitaal of ter plaatse te bezoeken, met inachtneming van de voorschriften van het RIVM. Zo kan je apart van de makelaar met de lift naar boven en zal er voldoende afstand gehouden worden. Wie weet zit jij komende zomer al te genieten op je terras in De Stadhouders...  

(Foto: Ticor Gordijn)