'T Park: Wat zit er in mijn huis?
4 februari 2020

'T Park: Wat zit er in mijn huis?

Je hebt een volledig afgewerkte mooie badkamer. Omdat een keuken heel persoonlijk is hebben we ervoor gekozen de prijs van de woning niet verder te verhogen en op die manier een door ons uitgekozen keuken in het huis te plaatsen. De keuken ga je dus zelf uitzoeken. Als extra kun je een keuken overigens gewoon meefinancieren in je hypotheek.

De wanden zijn behangklaar en de vloer wordt uiteraard glad opgeleverd.

Energiebesparende voorzieningen
Het huis is voorzien van een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen.

Een deel van die energiebesparende voorzieningen in je huis (o.a. de warmtepomp en de zonnepanelen) kun je kopen of huren. Kopen (en meefinancieren in je hypotheek) is vaak de aantrekkelijkste optie omdat het in de maandlasten maar een paar tientjes scheelt. Omdat kopen niet in iedere situatie per definitie de beste keus is (dit heeft onder andere te maken met je persoonlijke financiële situatie) is dit dus een keuze-optie. Wat in jouw geval het slimste is? De Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance nemen het graag met je door!

Extra’s en upgrades
Uiteraard kun je in het huis van alles aanpassen. Er zijn vele extra’s en upgrades. Ander sanitair? Andere tegels? Je keukenopstelling veranderen of uitbreiden? Een heerlijke regendouche? Zeg maar hoe je het graag zou willen.

Onze Kopersadviseurs kijken samen met je hoe jouw ideale huis eruit kan komen te zien. Dat is het mooie van een nieuwbouwhuis: het is helemaal JOU! In een bestaand huis (tweedehands) zijn altijd keuzes gemaakt die je zélf net iets anders had gedaan.