t Speykpark fase 3: Wat ging het snel!
13 juli 2020

t Speykpark fase 3: Wat ging het snel!

Momenteel nog beschikbaar:

De Herenhuizen type Van Speyk

Ontdek de charme van dit enorme Herenhuis. Met een breedte van 7.30m en een zelf te bepalen lengte (diverse maten uitbouwen mogelijk) is de Van Speyk het absolute summum voor mensen die van ruim wonen houden. Creëer een magnifieke keuken met kookeiland of gebruik de binnen berging als bijkeuken om je eigen persoonlijke stempel op dit unieke huis te drukken. De ruime tuin van 7.30m breed en tot wel 12m diep ligt heerlijk op het Zuid Oosten. Vraag onze WoningCoaches naar alle mogelijke extra’s en upgrades en kijk hier alvast naar de diverse plattegronden.

Was er ooit een beter moment om te verhuizen? Met een 20-jaars vaste basisrente van 1,35% voor dit absolute tophuis denken wij van niet!

Woningtype Hartog

Een fantastische woning voor starters, doorstarters of huurders. Met een woningprijs die zeker met de huidige lage hypotheekrente tot zeer betaalbare maandlasten gaat leiden is de Hartog een huis dat met vele extra’s en upgrades een perfecte start of doorstart geeft. Creëer met een aanbouw en/ of dakkapel je eigen Hartog XL met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 130m2. Met de tuin op het Zuid-Oosten geniet je van de ochtend en de middagzon en verkoeling in de avond.

Was er ooit een beter moment om te verhuizen? Met een 20-jaars vaste basisrente van 1,35% voor dit heerlijke huis denken wij van niet!