Park Avenue nieuw

Project status: In verkoop

Park Avenue

De 55 woningen in Park Avenue zijn nu in verkoop! Kijk snel hier voor de nog beschikbare woningen. Heeft u interesse in één van de beschikbare woningen van Park Avenue? Dan kunt u zich hier aanmelden. Nadat u zich heeft aangemeld, zal Punt Makelaars contact met u opnemen.

Op dinsdag 14 juli 2020 organiseren wij een verkoopevent voor Park Avenue te Utrecht! Tussen 16:00 uur en 18:00 uur bent u welkom op het kantoor van Punt Makelaars. Wel dient u (i.v.m. Corona) vooraf een eerst een afspraak te maken om langs te komen en in gesprek te gaan met één van de makelaars. U kunt zich hier aanmelden voor het Verkoopevent en een tijdstip voor een afspraak inplannen!

Park Avenue

Wonen in Park Avenue
De appartementen bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. Park Avenue ligt naast De Parkwachter.
In totaal komen er 55 woningen met een parkeerkelder. De verdeling van de woningen is als volgt;

Park Avenue ligt aan het mooie toekomstige Park Leeuwesteyn. Het mooie van deze ligging is dat bijna alle terrassen van de woningen uitkijken over dit prachtige park. En dat is nog niet alles! Al deze terrassen zijn ook nog eens lekker ruim en variëren van ca. 11,5 m2 tot wel 49,5 m2. Zelfs de zonligging is top, de terrassen liggen namelijk op het Zuid-Oosten, dat wordt dus heerlijk genieten in het zonnetje uitkijkend over het prachtige park.

Benieuwd naar de indelingen van de plattegronden? Bekijk hier de verkooptekeningen.

Alle bovenstaande prijzen zijn vrij op naam prijzen exclusief een parkeerplaats. De waarde van een parkeerplaats bedraagt € 25.000,-. Bent u benieuwd waar deze woningen zich in het gebouw bevinden? Bekijk hier de verkavelingstekening.

De locatie
Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Parkeren
Parkeren in Park Avenue is meer dan even een ondergrondse parkeergarage in- en uitrijden. Omdat de ruimte schaars is, wordt er gebruik gemaakt van een parkeerliftsysteem. Hieronder legt Car Parkers Nederland uit hoe dat in z’n werk gaat.

''De eenvoudigste manier om parkeercapaciteit te verdubbelen, is om auto’s boven elkaar te stapelen en dat is precies wat we met een semiautomatisch parkeersysteem in Park Avenue gaan doen. Het systeem staat in een parkeerput. De eerste gebruiker rijdt op een platform, de tweede gebruiker laat het platform stijgen en parkeert eronder. Als de bovenste gebruiker wilt uitparkeren, kan hij het systeem laten dalen. Zodoende zijn beide parkeerplaatsen onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Dit parkeersysteem is van het Duitse bedrijf WÖHR en wordt wereldwijd toegepast. Car Parkers is ruim 25 jaar de vertrouwde partner van WÖHR in Nederland''.

Bekijk hier ook de video met daarin het parkeersysteem uitgelegd.

De Planning
We zijn nu in verkoop met de 55 woningen in Park Avenue! Heeft u interesse in een woning in Park Avenue en wilt u een woning? Dan kunt u zich hier aanmelden! Nadat u zich heeft aangemeld, zal Punt Makelaars contact met u opnemen. De verwachte oplevering van Park Avenue is Q4 van 2021.
  
Beter dan Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Park Avenue geniet u van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woont u hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Park Avenue worden namelijk met een EPC-0,1 gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die u via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%
Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35% Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Interesse
Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Meldt u zich dan hier aan en we houden u op de hoogte!

Locatie Park Avenue

Ramses Qaysi - Punt Makelaars
Makelaar
Ramses Qaysi - Punt Makelaars
Patricia Eman - Punt Makelaars
Makelaar
Patricia Eman - Punt Makelaars
Aletta Giethoorn - VORM Sales & Finance
Hypotheekspecialist
Aletta Giethoorn - VORM Sales & Finance