Park Avenue

Park Avenue

De 55 woningen in Park Avenue zijn in verkoop en inmiddels zijn alle verschillende Parklofts en Appartemeten verkocht. Op dit moment zijn er nog maar drie penthouses beschikbaar in Park Avenue, kijk hier voor meer informatrie over deze beschikbare penthouses. Heeft u interesse in één van deze penthouses? Dan kunt u zich hier aanmelden. Nadat u zich heeft aangemeld, zal Punt Makelaars contact met u opnemen. U kunt uiteraard ook direct contact opnemen met Punt Makelaars via telefoonnummer: 030-2737464.

Schitterende locatie aan Park Leeuwesteyn

Park Avenue ligt aan het mooie toekomstige Park Leeuwesteyn. Het mooie van deze ligging is namelijk dat de terrassen van de drie beschikbare penthouses uitkijken over dit prachtige park. En dat is nog niet alles! Deze terrassen zijn ook nog eens zeer ruim, namelijk wel 37 m2 en gelegen op het zuid-oosten. Dat wordt dus heerlijk met familie en vrienden genieten in het zonnetje uitkijkend over het prachtige park.

Bekijk locatie
Duurzaamheidshypotheek

Rekenvoorbeelden

Peter en Annelies

Penthouse

Peter en Annelies zijn al wat ouder en de kinderen zijn de deur uit. Ze hebben een fijn penthouse van € 799.500,- op het oog.

De appartementen

Aanbod Park Avenue

De 55 woningen in Park Avenue bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt namelijk een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. Park Avenue wordt gebouwd naast De Parkwachter. Van de 55 woningen zijn er nu alleen nog maar drie penthouses beschikbaar met een woonoppervlakte van ruim 130 m2.

Bekijk de appartementen
Het DNA

Wat is het DNA van Park Avenue

Inspirerend en altijd in beweging. Dat is het nieuwe stadscentrum van Leidsche Rijn. Het kloppend hart met boulevards, promenades, leuke winkels, gezellige pleinen, sfeervolle terrassen, koffietentjes, restaurants, een sportpark én een treinstation. Leidsche Rijn Centrum is een heerlijke plek – in mediterrane sfeer – voor de 100.000 bewoners van deze tweede en meteen modernste binnenstad van Utrecht.

Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Ramses Qaysi - Punt Makelaars

Ramses Qaysi - Punt Makelaars

Makelaar
Aletta Giethoorn - VORM Sales & Finance

Aletta Giethoorn - VORM Sales & Finance

VORM Sales & Finance
Emma Pluim - Punt Makelaars

Emma Pluim - Punt Makelaars

Makelaar

Heeft u interesse in dit project?

Schrijf u hier in