Park Avenue
Locatie

Omgeving Park Avenue

Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Utrecht - Leidsche Rijn

Een van de mooiste locaties

Op een van de mooiste locaties van het moderne Leidsche Rijn in Utrecht verrijst binnenkort Park Avenue. Een luxe appartementengebouw met 55 koopappartementen – verdeeld over zes prachtige groene woonlagen – en met een inpandige parkeerkelder. Park Avenue biedt een unieke kans om extra comfortabel en duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn, dat gelijktijdig met het gebouw wordt ontwikkeld. Dit park zorgt voor een bijzondere oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de bruisende binnenstad van Utrecht. De appartementen en penthouses – variëren in grootte van ca. 76 m2 tot ca. 207 m2. En dit met plafondhoogten tot soms wel 6 meter. Kortom: een zee van ruimte, omringd door groen en met alle voorzieningen dichtbij.

Bekijk de woningen

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim appartement en u tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?

Wij staan voor u klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Ramses Qaysi - Punt Makelaars

Ramses Qaysi - Punt Makelaars

Makelaar
Patricia Eman - Punt Makelaars

Patricia Eman - Punt Makelaars

Makelaar
Aletta Giethoorn - VORM Sales & Finance

Aletta Giethoorn - VORM Sales & Finance

VORM Sales & Finance

Heb u interesse in dit project?

Schrijf u in