Raadhuispark

Nu in PreSale: Raadhuispark fase 6

In de allerlaatste fase van Raadhuispark, fase 6, komen verschillende woningen, zoals Herenhuizen Select, twee-onder-één-kapwoningen Elegant én vrijstaande woningen Premium.

De laatste fase van Raadhuispark, fase 6, is nu in PreSale! Lees hier beknopt het verkoopproces!

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je hier in!

Een prachtige locatie in Mijnsheerenland

Aan de rand van Mijnsheerenland, aan de Raadhuislaan, wordt plaats gemaakt voor woningen. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Bekijk locatie
De woningen

Aanbod Raadhuispark

Wij zijn druk in gesprek met de Gemeente om de situatie van Raadhuispark fase 6 definitief vast te stellen. Wat wij wel alvast kunnen vertellen, is dat er herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen én vrijstaande woningen komen in het plan! Alle woningen zullen gepositioneerd worden op ruime kavels. Wil je je woning uitbreiden met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel? Geen probleem!

Bekijk de woningen
Het DNA

Wat is het DNA van Raadhuispark

Ook recreëren is goed mogelijk in Mijnsheerenland, op 10 minuten fietsen ligt het recreatieoord aan de Binnenmaas. Hier is zelfs een strandje aanwezig waardoor het hier in de zomer prima vertoeven is. Op dit recreatieoord zijn veel voorzieningen aanwezig en wordt jaarlijks ook het nodige georganiseerd.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Enny Trouw

Enny Trouw

Woningcoach
Priscilla Goedendorp

Priscilla Goedendorp

Woningcoach
Makelaars- & Taxatiekantoor VMK

Makelaars- & Taxatiekantoor VMK

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in