Raadhuispark start verkoop 7

Raadhuispark

RAADHUISPARK

Bekijk hier de promotie-video

Start verkoop fase 7: donderdagavond 30 november 2017
van 19.00 uur tot 20.30 uur bij Watersportvereniging Binnenmaas.
U komt toch ook?


Binnen RaadhuisPark worden in een aantal fasen verschillende type woningen gerealiseerd.

Fase 5 (Nu in verkoop) bestaat uit:
* 5 grote vrijstaande woningen type "Elite". Dit type is een grote vrijstaande villa van maar liefst ca. 179 m2 oppervlak met onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche en dubbele wastafel en  een separaat toilet. Tevens heeft deze villa een vrij indeelbare zolderverdieping met mogelijkheid tot twee kamers en eventueel een gastenbadkamer. Inclusief garage en opstelplaats voor twee auto’s op eigen terrein
* 4 extra ruime twee-onder-een-kapwoningen type "Excellent". Dit type is een vrijstaande twee-onder-een-kapwoning van maar liefst ca 178m2 oppervlak en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche en wastafel, een separaat toilet.
Een vrij indeelbare zolderverdieping met mogelijkheid tot twee kamers. Inclusief garage en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein.

Bekijk de prijzen van de woningen in Fase 5 onder het tabblad "aanbod". 
 
Fase 7 (Binnenkort in verkoop) bestaat uit:
* 10 ruime eengezinswoningen type “Royale”. Deze ruime eengezinswoningen hebben een breedte van 5,4 meter en een diepte van 10,76 meter, waardoor in basis al een grote “footprint” ontstaat. De woning heeft twee volledige lagen met standaard drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. Op de zolder kan je gemakkelijk één of twee extra kamers realiseren in combinatie met dakkapellen of dakramen
* 2 grote kavels bouwgrond. De beide grote kavels bouwgrond hebben een oppervlakte van circa 580m2. De ontsluiting, dus de in- en uitrit, van de kavel is aan de Raadhuislaan. Van deze grote bouwkavels zal te zijner tijd een zogenaamd “kavelpaspoort” beschikbaar zijn, waarin exact vermeld is wat de bebouwingsmogelijkheden op deze kavels zijn. 

De prijzen van de ruime eengezinswoningen variëren tussen de € 265.000,- en € 350.000,- vrij op naam. De prijzen van de grote kavels bouwgrond variëren tussen de € 352.000,- en € 362.000,-.MIJNSHEERENLAND

In Mijnsheerenland zijn er veel voorzieningen onder handbereik, zoals bijvoorbeeld;
Onderwijs
Mijnsheerenland beschikt over twee basisscholen welke in het najaar van 2017 ondergebracht worden in het Multi Functionele Centrum welke op loopafstand van het RaadhuisPark gerealiseerd wordt. In dit centrum wordt ook de kinderopvang gevestigd.
Sportverenigingen en andere verenigingen
Mijnsheerenland beschikt over diverse sportvoorzieningen voor alle leeftijden die op loop- of fietsafstand te bereiken zijn, we noemen er een aantal; Watersportvereniging Binnenmaas, tennisclub De Binnenmaas, voetbalvereniging GOZ, hockeyclub de Hoeckse Waard, gymnastiekvereniging NOAD, de yogastudio de yogabloem en de scouting, Naast de sportverenigingen zijn er ook de nodige andere verenigingen zoals onder andere de Oranjevereniging, de ondernemersvereniging en de vereniging “Dorp Mijnsheerenland”.
Algemene voorzieningen
Mijnsheerenland beschikt over een beperkt aantal winkelvoorzieningen welke echter voor de dagelijkse boodschappen ruim voldoende zijn. Voor andere winkelvoorzieningen kunt u bijvoorbeeld  terecht in Puttershoek en Oud-Beijerland, deze plaatsen zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Mocht het nodig zijn gebruik te maken van zorgvoorzieningen dan kan dit bij een tweetal zorginstanties. De huisartsenpost en de bijbehorende apotheek zijn op loopafstand van RaadhuisPark gevestigd.
 
Ook recreëren is goed mogelijk in Mijnsheerenland, op 10 minuten fietsen ligt het recreatieoord aan de Binnenmaas. Hier is zelf een strandje aanwezig waardoor het hier in de zomer prima toeven is. Op dit recreatieoord zijn veel voorzieningen aanwezig en wordt jaarlijks ook het nodige georganiseerd.
 
Mijnsheerenland is vanuit alle windstreken eenvoudig en snel te bereiken. De ligging aan de A29 maakt het eenvoudig om snel richting het noorden te rijden of naar het zuiden via de Heinenoordtunnel.

Een woning klaar voor de toekomst, een plaats waar u nieuwe herinneringen gaat maken.
Wij bouwen aan uw toekomst, en daar zijn we trots op!

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Locatie

Margreth van Twist-Verhorst
Verkoopmanager
Margreth van Twist-Verhorst
Ad van de Graaf | VORM
Verkoopmanager
Ad van de Graaf | VORM

Woningtypen