Ramatuelle XL

Project status: In verkoop

SANDT fase 2

SANDT fase 2 vrijwel uitverkocht!

Het is hard gegaan de laatste maanden. Vanaf de Start Verkoop was de belangstelling voor SANDT fase 2 groot en was de makelaar druk met het inplannen en voeren van alle verkoopgesprekken. Inmiddels is fase 2 zo goed als uitverkocht: De laatste woning staat onder optie!

Wil je ook in Sandt Vroondaal wonen? Goed nieuws: fase 3 is in ontwikkeling! Ga naar de site en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

SANDT fase 2

Stijlvol wonen achter de Haagse duinen. Een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Chique wonen, met een knipoog naar de architectuur rond 1900.

Hier worden in totaal 82 klassieke woningen gebouwd, waaronder twee-onder-één-kap villa’s en riante vrijstaande woningen. De groene en waterrijke karakteristieke omgeving van SANDT is ideaal voor strandliefhebbers én levensgenieters. Woon rustig, in het groen en omgeven door water achter de Haagse duinen.

Na het succes van SANDT Fase 1, presenteren we je nu Fase 2. In Fase 2 zijn er maar liefst 23 woningen beschikbaar in 6 woningtypes, variërend van 10 ruime twee-onder-één-kapwoningen tot 8 ruime herenhuizen en 5 spectaculaire vrijstaande villa's. Met 3 nieuwe woningtypes tegenover het aanbod in Fase 1, heb je nu optimale keuze en vind je op deze unieke locatie jouw toekomstige droomwoning.


LAATSTE WONING: Ramatuelle XL - Vrijstaande villa 
v.a. €770.000,- v.o.n. - 213 m2

  • Met een woningbreedte van 6,60 meter
  • Extra diepe woning over alle verdiepingen, met een diepte van ruim 13 meter!
  • Beschikbaar met grote veranda

Inmiddels is deze woning onder optie, ga naar fase 3 voor nieuw aanbod!Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In SANDT fase 2 geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in SANDT fase 2 worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 0,95% en bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35%.
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Bereken hier je maandlast!

Interesse
Via het inschrijfformulier kun je je interesse in specifieke bouwnummers aan ons kenbaar maken.

Locatie SANDT fase 2

Michel Kion
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Michel Kion
Olsthoorn Makelaars
Esther Olsthoorn
Olsthoorn Makelaars
Aletta Giethoorn
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Aletta Giethoorn