SANDT fase 3

SANDT fase 3 - UITVERKOCHT!

Op 31 augustus startte de PreSale van SANDT fase 3. We zijn overweldigd door het grote aantal mensen dat deelnam aan de PreSale. Alle woningen waren in september gereserveerd. Inmiddels zijn alle reserveringsovereenkomsten omgezet naar definitieve koopovereenkomsten en is de 3e en laatste fase van SANDT 100% verkocht.

Stijlvol wonen achter de Haagse duinen

Stijlvol wonen
Stijlvol wonen achter de Haagse duinen. Een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Chique wonen, met een knipoog naar de architectuur rond 1900. Daarnaast biedt Sandt fase 3 een aantal extra's die je elders in de wijk niet vindt...

In project SANDT worden in totaal 82 klassieke woningen gebouwd, waaronder twee-onder-één-kap villa’s, herenhuizen en riante vrijstaande woningen. De groene en waterrijke karakteristieke omgeving van SANDT is ideaal voor strandliefhebbers én levensgenieters. Woon rustig, in het groen en omgeven door water achter de Haagse duinen.

Bekijk locatie
De woningen

Aanbod derde fase

Na het succes van SANDT fase 1 en 2, presenteren we je nu fase 3. De laatste fase van dit prachtige plan: de 'grande finale'!

Woningtypes:
In fase 3 komen 27 woningen beschikbaar in maar liefst vijf woningtypes:
- Varadero, twee-onder-één-kap woning, vanaf € 545.000,- v.o.n.
- Cavallo, twee-onder-één-kap woning, vanaf € 595.000,- v.o.n.
- Ipanema, twee-onder-één-kap villa, vanaf € 642.500,- v.o.n.
- Ipanema+, verhoogde twee-onder-één-kap villa, vanaf € 665.000,- v.o.n.
- Ramatuelle, vrijstaande villa, vanaf € 710.000,- v.o.n.

Deze verschillende woningtypes zorgen voor variatie in het beeld, te gelijkertijd zorgen alle twee-onder-één-kap woningen voor een harmonieus geheel en prettige woonomgeving.

Bij SANDT fase 3 word je óók eigenaar van de grond. Dus geen kosten voor een erfpachtcanon.

Bekijk de woningen
Het DNA

Wat is het DNA van SANDT fase 3

Wonen in een hofje:
De woningen worden gesitueerd in een hofje, rondom een kleine groenstrook. Dus geen doorgaand verkeer en optimale rust en veiligheid voor jou en je gezin! Je parkeert de auto op eigen terrein, hoe fijn is dat? En zodra je uitstapt ervaar je de ruime opzet met de brede lanen en royale voortuinen als ook de nette afwerking met sierhekwerken en hagen.  

Architectuur:
De successen uit de eerdere fases zul je terug gaan zien in fase 3. De uitverkoren woningtypes voor de laatste fase zijn Cavallo, Varadero, Ipanema, Ipanema+ en Ramatuelle. 
Eén garantie kunnen we alvast geven: De woningen worden prachtig! In SANDT fase 1 is al goed te zien hoe de prachtige architectuur volledig tot zijn recht komt. Bij het ontwerp is niet bezuinigd op details, dit maakt de architectuur buitengewoon chique. Wij bevelen van harte aan om dit met eigen ogen te gaan bewonderen! 

Bijzonder:
Onder 'de woningen' vind je meer informatie over de vijf woningtypes van SANDT fase 3. Wat hierbij echt uniek is voor Vroondaal: Type Ipanema heeft een woningbreedte van 7,30 meter waarbij er verschillende indelingsvarianen zijn uitgewerkt. En de plus-variant combineert dit ook nog eens met een plafondhoogte van 3 meter. Wat een ruimte!

 

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Michel Kion

Michel Kion

VORM Sales & Finance
Richard Stolwijk

Richard Stolwijk

VORM Sales & Finance
Miriam Dallo

Miriam Dallo

VORM Sales & Finance

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in