nieuwe ai schuinvoor

Project status: In voorbereiding

SANDT fase 3

SANDT fase 3 komt eraan!


Na het succes van fase 1 en 2 presenteren we binnenkort fase 3. Achter de schermen zijn we volop bezig met de ontwikkeling van deze laatste fase in SANDT. Op deze site delen we alvast wat we nu al weten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen! 

SANDT fase 3

Stijlvol wonen achter de Haagse duinen. Een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Chique wonen, met een knipoog naar de architectuur rond 1900. Daarnaast biedt Sandt fase 3 een aantal extra's die je elders in de wijk niet vindt...

In project SANDT worden in totaal 82 klassieke woningen gebouwd, waaronder twee-onder-één-kap villa’s, herenhuizen en riante vrijstaande woningen. De groene en waterrijke karakteristieke omgeving van SANDT is ideaal voor strandliefhebbers én levensgenieters. Woon rustig, in het groen en omgeven door water achter de Haagse duinen.

Fase 3
Na het succes van SANDT fase 1 en 2, presenteren we je binnenkort fase 3. De laatste fase van dit prachtige plan: de 'grande finale'!

Woningtypes:
In fase 3 komen 27 woningen beschikbaar in maar liefst vijf woningtypes. Variërend van 14 stijlvolle symmetrische twee-onder-één-kap woningen, 1 vrijstaande woning en 12 twee-onder-één-kap woningen waarbij beide woningen juist een heel eigen gezicht hebben.
Deze verschillende woningtypes zorgen voor variatie in het beeld, te gelijkertijd zorgen alle twee-onder-één-kap woningen voor een harmonieus geheel en prettige woonomgeving. 

Wonen in een hofje:
De woningen worden gesitueerd in een hofje, rondom een kleine groenstrook. Dus geen doorgaand verkeer en optimale rust en veiligheid voor jou en je gezin! Je parkeert de auto op eigen terrein, hoe fijn is dat? En zodra je uitstapt ervaar je de ruime opzet met de brede lanen en royale voortuinen als ook de nette afwerking met sierhekwerken en hagen.  

Architectuur:
De successen uit de eerdere fases zul je terug gaan zien in fase 3. De uitverkoren woningtypes voor de laatste fase zijn Cavallo, Varadero, Ipanema, Ipanema+ en Ramatuelle. Qua plattegronden en volumes blijven ze gelijk aan hun voorgangers uit fase 1 en 2. Qua kleurstelling van de gevels zoeken we naar het optimum voor zowel de woningen zelf als voor de onderlinge samenhang in het toekomstig straatbeeld.
Eén garantie kunnen we alvast geven: De woningen worden prachtig! In SANDT fase 1 is al goed te zien hoe de prachtige architectuur volledig tot zijn recht komt. Bij het ontwerp is niet bezuinigd op details, dit maakt de architectuur buitengewoon chique. Wij bevelen van harte aan om dit met eigen ogen te gaan bewonderen! 

Bijzonder:
Onder woningtypes lichten we alvast een tipje van de sluier op. Hier tonen we alvast wat impressies van de woningen die in fase 3 gerealiseerd gaan worden en in fase 1 en 2 reeds in aanbouw zijn. Wat hierbij echt uniek is voor Vroondaal: Type Ipanema heeft een woningbreedte van 7,30 meter waarbij er verschillende indelingsvarianen zijn uitgewerkt. En de plus-variant combineert dit ook nog eens met een plafondhoogte van 3 meter. Wat een ruimte!

Resumé:

  • Unieke woningen met een breedte van 7,30 en een plafondhoogte van 3 meter op begane grond (Ipanema+).
  • Parkeren op eigen terrein. 
  • Wonen in een rustig en veilig hofje. 
  • Een prachtig harmonieus beeld met allemaal twee-onder-één-kap woningen in verschillende varianten. 
  • Een prettige woonomgeving door de aandacht voor architectuurdetails en afwerking van de royale tuinen. 

De verkaveling
Het is zover: de situatietekening is door goedgekeurd door de gemeente! Je kunt hem hier bekijken. Op de situatietekening zie je welk woningtype waar gebouwd zal gaan worden. Op welke kavel zie jij jezelf al wonen? 

De prijzen
De vanafprijzen vind je op de pagina woningtypes. Binnen één woningtype kunnen de individuele woningen verschillend geprijsd zijn. Bijvoorbeeld omdat de kavel groter is. Binnenkort zal 'de woningzoeker' op de site geplaatst worden, hierin zul je dan de prijzen per individuele woning aantreffen. Uiteraard zullen we dit ook in de nieuwsbrief vermelden. 

Planning
De verwachting is dat SANDT fase 3 eind augustus / begin september 2020 in Pre-sale zal gaan. De prognose Start Bouw is begin 2021 en de bouw zal circa 1 jaar duren. Wil je op tijd geinformeerd worden over de Pre-sale? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In SANDT fase 3 geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in SANDT worden namelijk met een EPC van 0 gebouwd, wat de kopers recht geeft op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen. 
Meerdere banken geven stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.
De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel 1,15%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel 1,50%.

Interesse
Wij zijn erg enthousiast over SANDT en kijken er naar uit om de volgende fase aan je te tonen. Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul dan het interesseformulier in zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de ontwikkelingen rondom SANDT fase 3.Onderstaande artist impressies zijn referentie-impressies vanuit fase 1 en 2, de impressies voor fase 3 volgen binnenkort.

Locatie SANDT fase 3