Staatsliedenbuurt

Wonen in de Staatsliedenbuurt fase 2

Alle 23 zeer energiezuinige woningen van de Staatsliedenbuurt fase 2 te Sliedrecht zijn verkocht!

Wonen in de Staatsliedenbuurt fase 2

De Staatsliedenbuurt
Betaalbaar wonen in het centrum van Sliedrecht? Dan is de Staatsliedenbuurt echt iets voor jou! Of je single, double of met een gezinnetje bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd. En betaalbaar? Met vanaf-prijzen van € 262.500,- is dat zeker zo. 

Er is nog één type Diplomaat beschikbaar vanaf € 280.000,-!
Kijk hier welke woningen wij in de Staatsliedenbuurt gaan bouwen.

Alles op loopafstand
De supermarkt, winkels, horecagelegenheden, sportfaciliteiten, etc.. Landelijk wonen en wonen in het dorpshart komen fantastisch samen in de Staatsliedenbuurt.

Planning - Nu in verkoop!
Is één van deze VORMHuizen iets voor jou? Wij zijn in verkoop, dus kijk snel of er nog een woning beschikbaar is! Wij verwachten dat de bouw van de woningen in de Staatsliedenbuurt ongeveer een jaar gaat duren. Ons doel is dat je er na de zomer van 2020 kunt wonen.

Gasloos en EPC 0
Duurzaam wonen is belangrijk. In de Staatsliedenbuurt zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en energieneutraal. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Toekomstige investeringen in verband met duurzaamheidseisen zijn dus niet nodig.

De duurzaamheidshypotheek
Omdat De Staatsliedenbuurt zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.
 
Ik heb interesse en wil graag meer informatie!

Locatie Wonen in de Staatsliedenbuurt fase 2

Daniëlle Schuller - VORM Finance
Daniëlle Schuller - VORM Finance
Miriam Dallo - VORM Finance
Miriam Dallo - VORM Finance
Pieter-Jan Mak - Alblasserwaard Makelaars Sliedrecht
Pieter-Jan Mak - Alblasserwaard Makelaars Sliedrecht