Staatsliedenbuurt
Status project: In verkoop

Wonen in de Staatsliedenbuurt fase 2

De start verkoop van Wonen in de Staatliedenbuurt in Sliedrecht is op woensdag 20 februari 2019. Tussen 19:00 en 21:00 uur ben je van harte welkom in de aula van het Griendencollege te Sliedrecht.

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Wonen in de Staatsliedenbuurt fase 2

De Staatsliedenbuurt
Betaalbaar wonen in het centrum van Sliedrecht? Dan is de Staatsliedenbuurt echt iets voor jou! Of je single, double of met een gezinnetje bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd. En betaalbaar? Met vanaf-prijzen van € 262.500,- is dat zeker zo. 
 
Kijk hier welke woningen wij in de Staatsliedenbuurt gaan bouwen.

Alles op loopafstand
De supermarkt, winkels, horecagelegenheden, sportfaciliteiten, etc.. Landelijk wonen en wonen in het dorpshart komen fantastisch samen in de Staatsliedenbuurt.

Planning
Is een van deze VORMHuizen iets voor jou? Op woensdag 20 februari 2019 starten wij met de verkoop. We zullen in het derde kwartaal gaan bouwen. Wij verwachten dat de bouw een jaar gaat duren. Ons doel is dat je er na de zomer van 2020 kunt wonen.

Voorrang bij Toewijzing – Kennismakingsgesprek
Wij maken het voor onze kopers mogelijk om voorrang bij de toewijzing te krijgen. Als je één iemand voorrang geeft betekent dit veelal dat je iemand anders iets ontzegt. Daarom gaan wij heel zorgvuldig om met onze voorrangskopers. Die kopers willen wij vooraf kennen, dat doen we altijd persoonlijk. Dat kan aan tafel of in een telefonisch overleg. Persoonlijke woonwensen en motivatie komen aan de orde, zodat wij weten wie jij bent en hoe wij jouw woonwensen het beste kunnen vervullen. Aan de hand van een vooraf ingevuld formulier krijgen kopers tijdens dit kennismakingsgesprek ook te horen of een hypotheek (mits die nodig is) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten jij en wij of een hypotheek haalbaar (kun je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind jij dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is. De kennismakingsgesprekken worden uitgevoerd door onze eigen Hypotheekdivisie, VORM Finance. Meer weten? Bel 0186-618777 en vraag naar Daniëlle of Miriam. Dit zijn jouw Specialisten voor De Staatsliedenbuurt. Je kunt Daniëlle of Miriam ook mailen: d.schuller@vorm.nl of m.dallo@vorm.nl.

Gasloos en EPC 0
Duurzaam wonen is belangrijk. In de Staatsliedenbuurt zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en energieneutraal. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Toekomstige investeringen in verband met duurzaamheidseisen zijn dus niet nodig.

De duurzaamheidshypotheek
Omdat De Staatsliedenbuurt zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.
 
Ik wil meer informatie.

Locatie Wonen in de Staatsliedenbuurt fase 2

Alblasserwaard Makelaars Sliedrecht
Verkoopmanager
Alblasserwaard Makelaars Sliedrecht
Alblasserwaard Makelaars Sliedrecht
Verkoopmanager
Alblasserwaard Makelaars Sliedrecht
Alblasserwaard Makelaars Sliedrecht
Verkoopmanager
Alblasserwaard Makelaars Sliedrecht