Staatsliedenbuurt fase 3 Header

Project status: In voorbereiding

Wonen in de Staatsliedenbuurt te Sliedrecht

Fase 2 van de Staatsliedenbuurt is uitverkocht en de bouw van deze fase start medio September 2019. Binnenkort start ook de verkoop van de Staatsliedenbuurt Fase 3! Schrijf je nu alvast in en we houden je op de hoogte.

Wonen in de Staatsliedenbuurt te Sliedrecht

De Staatsliedenbuurt:
Betaalbaar wonen in het centrum van Sliedrecht? Dan is de Staatsliedenbuurt echt iets voor jou! Of je single, double of met een gezinnetje bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

Fase 3:
In fase 3 van de Staatsliedenbuurt komen 42 woningen in de twee verschillende woningtypen Diplomaat en Kanselier.
* Woningtype Kanselier bestaat uit 14 eengezinswoningen (bwnr. 36 t/m 49) met een breedte van 5,10 meter en een diepte van 9,56 meter. Kanselier heeft een woonoppervlakte van ca. 109 m2 en kaveloppervlaktes tussen de ca. 120 en ca. 185 m2. 
* Woningtype Diplomaat bestaat uit 28 ruime eengezinswoningen (bwnr. 24 t/m 35 & 50 t/m 65) met een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9,56 meter. Diplomaat heeft een woonoppervlakte van ca. 117 m2 en kaveloppervlaktes tussen de ca. 110 en ca. 230 m2.

Benieuwd hoe fase 3 eruit ziet? Bekijk hier de situatietekening van deze fase!

Alles op loopafstand:
De supermarkt, winkels, horecagelegenheden, sportfaciliteiten, etc.. Landelijk wonen en wonen in het dorpshart komen fantastisch samen in de Staatsliedenbuurt.

Planning:
De verwachting is dat fase 3 in het 4e kwartaal van 2019 in verkoop zal gaan. De prognose start bouw voor deze 3e fase staat gepland voor 3e kwartaal 2020, de oplevering zal dan ongeveer een jaar later plaatsvinden.

Gasloos en EPC 0
Duurzaam wonen is belangrijk. In de Staatsliedenbuurt zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en energieneutraal. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Toekomstige investeringen in verband met duurzaamheidseisen zijn dus niet nodig.

De duurzaamheidshypotheek
Omdat De Staatsliedenbuurt zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.
 
Ik heb interesse in Fase 3!

Locatie Wonen in de Staatsliedenbuurt te Sliedrecht

Daniëlle Schuller - VORM Finance
Daniëlle Schuller - VORM Finance
Miriam Dallo - VORM Finance
Miriam Dallo - VORM Finance
Pieter-Jan Mak - Alblasserwaard Makelaars Sliedrecht
Pieter-Jan Mak - Alblasserwaard Makelaars Sliedrecht