The New U - Appartementen

The New U - Appartementen - WE GAAN BOUWEN


Op dit moment zijn nog niet alle opschortende voorwaarden voldaan, toch hebben VORM en Plegt-Vos besloten te gaan starten met bouwen. In november zullen de eerste werkzaamheden plaatsvinden.

Schitterende locatie in Utrecht

The New U – Appartementen is een kleinschalig, maar luxe nieuwbouwplan in het Museumkwartier in Utrecht. 

 

In The New U woont u midden in het historische centrum van de eeuwenoude universiteitsstad Utrecht. Destijds gebouwd rondom de iconische Domtoren. De bruisende binnenstad geniet internationale allure door de fraaie grachten, monumentale panden, unieke werfkelders, indrukwekkende kloosters, mooie musea en de talrijke bars, restaurants en terrassen aan het water. Woont u in The New U, dan woont u echt overal dichtbij. Van speciaalzaken, de biologische supermarkt, universiteitsgebouwen en restaurantjes aan de gracht tot galeries, het filmhuis, het centraal station en de bibliotheek. Ook de lekkerste koffietentjes, authentiekste kroegen en sfeervolste lunchcafés liggen in uw achtertuin. Volop genieten dus.

Bekijk locatie
Duurzaamheidshypotheek

Rekenvoorbeelden

Leslie en Sabrina

Starters

Leslie en Sabrina huren al 10 jaar. Zij hebben een appartement van € 370.000,- op het oog.

Farid en Soraya

Doorstromers

Ook Farid en Soraya willen in The New U - Appartementen gaan wonen. Zij hebben een appartement van € 420.000,- op het oog.

Peter en Annelies

Latere leeftijd

Peter en Annelies zijn al wat ouder en de kinderen zijn de deur uit. Ze hebben een fijn penthouse van € 600.000,- op het oog.

De appartementen

Aanbod

The New U is een unieke kans voor iedereen die in de binnenstad van Utrecht wil wonen én wil genieten van het hedendaags wooncomfort. Waar binnen en buiten – door optimale lichtinval – met elkaar verbonden zijn. Dit alles in een informeel en groen hofje. The New U telt 28 luxe woningen die qua uitstraling aansluiten op de bestaande bebouwing. Een aanwinst voor het gehele Museumkwartier.

The New U bevat 21 gelijkvloerse appartementen, verdeeld over drie woonlagen. In grootte variërend tussen de ca. 70 en ca. 140 m2 en alle met een eigen terras. In het appartementengebouw komen 3 liften, waardoor alle appartementen met een lift bereikbaar zijn.

Bekijk de appartementen
Het DNA

Wat is het DNA van The New U - Appartementen

Wat The New U bijzonder maakt, is dat elke woning uniek is. Met een eigen karakter en stuk voor stuk tot in de puntjes afgewerkt. Geschikt voor huishoudens in elke levensfase.
The New U betekent niet alleen romantisch wonen, maar ook wonen volgens de nieuwste kwaliteitsstandaard.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Muus & IJzerman Makelaardij

Muus & IJzerman Makelaardij

Makelaar
Jeannette Loonstra

Jeannette Loonstra

Makelaar
Noël Schiks

Noël Schiks

Makelaar
Danielle Schuller

Danielle Schuller

VORM Sales & Finance
Aletta Giethoorn

Aletta Giethoorn

VORM Sales & Finance

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in