The New U - Appartementen
Locatie

Omgeving The New U - Appartementen

Unieke nieuwbouw, pal in het oude centrum van monumentenstad Utrecht. Dat is The New U. Een kleinschalig en luxe nieuwbouwplan in het historische Museumkwartier. Met The New U ligt er een buitengewone kans om te wonen in een eigentijds en duurzame woning in hartje Utrecht. Een inspirerende stad, die altijd in beweging is en nooit verveelt.

The New U komt in de Vrouwjuttenhof, naast het Willem Arntsz Huis en bestaat uit een vriendelijke mix van 21 appartementen en 7 stadvilla’s. Stijlvol en idyllisch in een rustige en groene woonomgeving. Een toplocatie waar u volop geniet van de buzz van de stad en de rustige omgeving thuis.

De energiezuinige appartementen en stadsvilla’s zijn voorzien van alle moderne gemakken en zit vol technische snufjes voor optimaal woongenot. Daarbij parkeert u uw auto heel eenvoudig in de parkeergarage onder het gebouw. The New U is boven alles Utrechts wonen. Met echt alle voorzieningen op loopafstand. The New U is your way of life.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

De situatie

Een prachtige locatie midden in het historische centrum

In The New U woont u midden in het historische centrum van de eeuwenoude universiteitsstad Utrecht. Destijds gebouwd rondom de iconische Domtoren. De bruisende binnenstad geniet internationale allure door de fraaie grachten,
monumentale panden, unieke werfkelders, indrukwekkende kloosters, mooie musea en de talrijke bars, restaurants en terrassen aan het water.

Woont u in The New U, dan woont u echt overal dichtbij. Van speciaalzaken, de biologische supermarkt, universiteitsgebouwen en restaurantjes aan de gracht tot galeries, het filmhuis, het centraal station en de bibliotheek. Ook de lekkerste koffietentjes, authentiekste kroegen en sfeervolste lunchcafés liggen in uw achtertuin. Volop genieten dus.

Bekijk de woningen
Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Jeannette Loonstra

Jeannette Loonstra

Makelaar
Danielle Schuller

Danielle Schuller

VORM Sales & Finance
Aletta Giethoorn

Aletta Giethoorn

VORM Sales & Finance
Muus & IJzerman Makelaardij

Muus & IJzerman Makelaardij

Makelaar
Natacia Rademaker

Natacia Rademaker

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in