stadsvilla2

Project status: In verkoop

The New U - Stadsvilla's

Er zijn nog een paar stadsvilla's beschikbaar, neem contact op met de makelaar voor meer informatie

 

Bekijk hier onze video

The New U - Stadsvilla's

The New U – Stadsvilla’s is een kleinschalig, maar luxe nieuwbouwplan in het Museumkwartier in Utrecht. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving. De Stadsvilla’s worden tot in de puntjes afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien. Extra energiezuinig en uiteraard gasloos. Dit betekent dus niet alleen romantisch wonen, maar ook wonen volgens de nieuwste kwaliteitsstandaard. U heeft dus veel minder last van snel stijgende energierekeningen en/of toekomstige eisen op verduurzamingsgebied.

Het project bestaat uit 7 stadsvilla's met een vanafprijs van € 965.000 v.o.n.
Uw eigen parkeerplaats koopt u voor € 45.000.

Planning
De prognose start bouw staat gepland rond de zomer van 2020 en de bouw, inclusief de sloop van het bestaande pand, zal circa 2 jaar duren. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief!

Extra Energiezuinig wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente

In The New U – Stadsvilla’s geniet u van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woont u hier met verlaagde maandlasten. De Stadsvilla’s worden Extra Energiezuinig (EPC<0,19) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een Extra Energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,25%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,60%. Meer weten? 

Interesse
Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul dan het interesseformulier in en we houden u op de hoogte.

Locatie The New U - Stadsvilla's

Muus & IJzerman Makelaardij
Makelaar
Muus & IJzerman Makelaardij
Marco Bijl
Hypotheek Specialist VORM Sales & Finance
Marco Bijl
Danielle Schuller
Hypotheek Specialist VORM Sales & Finance
Danielle Schuller
Aletta Giethoorn
Hypotheek Specialist VORM Sales & Finance
Aletta Giethoorn