Vogelhof
Locatie

Omgeving Vogelhof

Inspirerend en altijd in beweging. Dat is het nieuwe stadscentrum van Leidsche Rijn. Het kloppend hart met boulevards, promenades, leuke winkels, gezellige pleinen, sfeervolle terrassen, koffietentjes, restaurants, een sportpark én een treinstation. Leidsche Rijn Centrum is een heerlijke plek – in mediterrane sfeer – voor de 100.000 bewoners van deze tweede en meteen modernste binnenstad van Utrecht.

Vogelhof is een onderdeel van Leeuwensteyn (deelgebied van Leidsche Rijn, wat dichtbij centrum Leidsche Rijn centrum ligt).

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

De situatie

Een prachtige locatie

Binnen Vogelhof is élke woning uniek en zijn de woningen zeer uiteenlopend; zo heb je 33 ruime Herenhuizen (in verschillende woningtypen) beschikbaar met een woonoppervlak dat varieert tussen ca. 160 m2 en ca. 210 m2 . Ook worden er 33 appartementen en BenedenBovenWoningen gerealiseerd in Vogelhof. Deze woningen variëren in woonoppervlak van ca. 46 m2 tot ca. 78 m2 . De bijzondere flexibele indelingen en diversiteit aan gevels geven iedere bewoner een uniek gevoel van ruimte in de stad. Een gevoel dat nog eens versterkt wordt door de privétuin en de binnentuin welke een centrale ontmoetingsplek vormt voor de bewoners. Een parel welke ruimte biedt voor verbinding, saamhorigheid en buurtschap! De binnentuin kan worden gebruikt voor een moestuin, sport en spel en andere activiteiten. Het geeft een enorme frivoliteit aan de deeltuin!

Bekijk de woningen

Vogelhof ligt ten oosten van Leidsche Rijn en daarmee ook dicht tegen het
historische centrum van Utrecht aan. Heerlijk genieten dichtbij de stad!

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Danielle Schuller

Danielle Schuller

VORM Sales & Finance
Aletta Giethoorn

Aletta Giethoorn

VORM Sales & Finance
Ramses Qaysi - PUNT Makelaars

Ramses Qaysi - PUNT Makelaars

Makelaar
Patricia Eman - PUNT Makelaars

Patricia Eman - PUNT Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in