VORM 2050_Platvorm 2050_Header

PROVADA LIVE: ontmoeten we je daar?


Dat VORM aanwezig is op de PROVADA – hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche – is een gegeven. Zoals je ongetwijfeld weet is VORM al jarenlang partner van de PROVADA. Ook dit jaar zijn we van de partij en ontmoeten we jou graag digitaal.

Onder leiding van Gert van 't Hof, Sportjournalist en televisiepresentator, vertelt Hans Meurs, Algemeen directeur VORM, je alles over een nieuw initiatief van VORM: Platvorm 2050.

"Check out VORM with a great idea to make the Bouwsector Great again. We know it's going to be Provada first - but can we just say VORM second?"

– aldus President Trump. Beluister hier wat hij erover te zeggen heeft

 

PROVADA - Trump

Platvorm 2050

We staan op ons hoofdpodium met het thema Platvorm 2050. Met dit platvorm willen we in samenwerking met jou het tekort aan betaalbare huisvesting oplossen. De ’20’ in 2050 staat voor een kostenreductie van 20% ten opzichte van de huidige manier waarop we ontwikkelen en bouwen en de ’50’ voor een tweemaal zo snelle doorlooptijd.

Met dit platform en een parametrische datingmachine gaan wij - met jou - 15.000 betaalbare en duurzame woningen per jaar maken. Donald Trump heeft zich ondertussen uitgesproken over Platvorm 2050, nu hebben we jouw feedback en hulp nog nodig. Ben je er ook bij?


Programma

Ons verhaal vindt digitaal plaats op de volgende momenten:

 • Dinsdag 3 november: 10.45 – 11.00 uur
 • Woensdag 4 november: 13.00 – 13.15 uur
 • Donderdag 5 november: 16.00 – 16.15 uur

VORM-ers aan het woord op de PROVADA

Tijdens de PROVADA zijn er een drietal bijeenkomsten waar VORM-ers aan deelnemen. Klik op de links voor meer informatie, zoals tijd en de digitale locatie.

 • Innovatieparade - De selectie van Daan van der Vorm, Directeur eigenaar VORM

  VORM staat bekend om haar innovatief ondernemerschap. En dat is Daan van der Vorm ten voeten uit. Met Frits Sissing gaat hij in gesprek over de belangrijkste innovaties van nu.
 • Steven van Belleghem in gesprek met...

  Samen met ING Real Estate Finance Nederland gaat Steven van Belleghem in gesprek met Steef Duijndam, Ömer Kurucu en Daan van der Vorm waarbij klantgerichtheid en innovatie op de agenda staan. Steven is populaire vlogger op YouTube en schrijver van het bestseller boek: ‘The offer you can’t refuse’.
 • Geluk & gezondheid voor bewoners: Programma van Eisen als praktische leidraad

  De ontwikkeling van de gebouwde omgeving mist nog te vaak het menselijke perspectief. Hoe kunnen we deze focus verschuiven? Een Programma van Eisen voor Geluk en Gezondheid kan hieraan bijdragen. Geluk en gezondheid van de bewoners als leidraad voor het ontwerp en gebruik van gebouwen. Nicole Maarsen, Directeur Vastgoed en Jos Sentel, Manager Strategy & Research van Syntrus Achmea gaan hierover in gesprek met twee ketenpartners: Yvonne van Mierlo, Directeur Studio Blauwhoed en Eva Hekkenberg, Directeur Concepten VORM.

 

Tickets

Bestel nu hier jouw tickets om PROVADA Live bij te kunnen wonen. Eén ticket voor 3 dagen kost slechts €15.