VORM-header-provada-2021

Bezoek de Euromast. PROVADA 2021: ontmoeten we je daar?


Dat VORM aanwezig is op de PROVADA – hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche – is een gegeven. Zoals je ongetwijfeld weet is VORM al jarenlang partner van de PROVADA. Ook dit jaar zijn we aanwezig en ontmoeten we jou graag op 26, 27 of 28 oktober in de RAI te Amsterdam.

 

Provada

Rotterdam in rep en roer na schokkende ontdekking

De beroemde Euromast, één van de belangrijkste iconen in de skyline van Rotterdam, is overgebracht naar een nog onbekende locatie in Amsterdam. Heb je dit nieuws gemist? Bekijk het nieuwsitem over de Euromast via onderstaande video. Wil je ook weten waar de Euromast is en waarom dit Rotterdamse icoon is uitgeleend aan onze hoofdstad? Bezoek ons op 26, 27 en 28 oktober op Provada in RAI Amsterdam. 

Het programma

Je vindt ons op stand 12.09, maar we organiseren ook inspirerende bijeenkomsten die ingaan op actuele thema's binnen de vastgoedbranche. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! 

 

Woensdag 27 oktober

14.15 - 15.00 uur - Herbestemming erfgoed - BOEi

BOEi is een pionier op het gebied van restauratie en herbestemming van cultureel erfgoed. De organisatie wil leegstaand erfgoed een blijvende plek en functie in de maatschappij bieden, of dat nu om een oud fabrieksgebouw, een kazerne, een kerk of een boerderij gaat. Het behoud van het cultuurhistorische karakter is daarbij een eerste uitgangspunt. De verhalen die de gebouwen met zich meedragen zijn daarbij echter minstens zo belangrijk.

Door middel van korte interviews met opiniemakers vanuit verschillende invalshoeken (ontwikkelaar, architect, stedenbouwkundige, belegger) wordt dit onderwerp besproken. 

o.l.v. Ronald Bruins Vastgoedmarkt nemen deel aan dit panel:

Ton  Meijer (Meyer Bergman Erfgoed Groep)
Lesley Bamberger (Kroonenberg)
Daan van der Vorm (VORM)
Gideon Maasland (MVRDV)

16.30 - 19.00 uur

VORM borrel voor genodigden met culinaire verrassing op zijn Rotterdams 

 

Donderdag 28 oktober

12.45 - 13.30 uur - De strijd om de stad: hoe bijft het een plek van iedereen? 

Onder leiding van Jaap Zijda (Stadkwadraat) gaan Mark Kuijpers (Greystar), Eva Hekkenberg (VORM), Chantal Robbe (Stadkwadraat) en Floor Milikowski schrijver van het boek 'een klein land met verre uithoeken' in gesprek over de vraag die zich opdringt als gevolg van urbanisatie. Kunnen onze steden toegankelijk blijven voor iedereen of worden onze steden het exclusieve domein van diegenen die dat kunnen betalen?  

13.00 - 14.00 uur - PROVADA PropTech Award 2021 - de uitreiking.

Ook in 2021 wordt de PropTech Award uitgereikt door Daan van der Vorm. De genomineerden hebben een jaartje moeten wachten maar ze vertellen nog een keer wat hun innovatie bedrijven en de sector kan betekenen.

De genomineerden zijn: Hero Balancer, OMRT, Studio Solarix, Urban Jungle Project en Ziezodan. Een van deze bedrijven gaat naar huis met de felbegeerde Award 2021. Presentator Frits Sissing gaat eerst met de sprekers/ambassadeurs in gesprek over welke innovaties volgens hun de meeste impact hebben.

15.00 - 15.45 uur - Talk of the Town: Gezondheid & Vastgoed.

Bij Talk of the Town gaat Tom van t Hek in gesprek over de actualiteit én het thema gezondheid. De stelling is dat gezondheid onze ruimtelijke ordening en gebouwde omgeving sterk gaat veranderen.

Mensen zijn zich meer bewust van de waarde van gezondheid. Van bedrijven wordt verwacht dat ze alles in het werk stellen om een gezonde werkomgeving te bieden. Menig vastgoedbedrijf heeft de ambitie om via gebouwen en de gebouwde omgeving een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Wat zijn de maatschappelijke drijfveren om groener, gezonder en inclusiever te ontwikkelen, te investeren of te financieren.

Aan dit interview nemen deel: 

Eva Hekkenberg, Directeur Concepten VORM
Jeroen Lokerse, Managing Director Cushman & Wakefield
Ronald Huikeshoven, Directievoorzitter AM
Dick van Hal, CEO Bouwinvest Real Estate Investors