De Raedt kerstimpressie

Project status: In verkoop

De Raedt

Dit project is uitverkocht!

De Raedt

De Raedt
In De Raedt worden 51 luxe appartementen met verschillende oppervlakten én vaak met hoge plafonds gerealiseerd. Alle appartementen hebben een eigen berging en de meeste appartementen hebben ook een eigen parkeerplaats in het gebouw. 

Dit appartement kijkt uit over de groene Heemraadssingel en is voorzien van 3 kamers. 

Bruisend hart
Op de hoek van de levendige Mathenesserlaan en de statige Heemraadssingel is in 1903 een Sanatorium gebouwd, het is het gebouw dat we nu kennen als het Albeda College. Volgend jaar schittert het appartementencomplex als De Raedt. De Heemraadssingel en Mathenesserlaan vormen het bruisende hart van een oud stuk Rotterdam. De originele gevels en statige imago van de buurt geven een gevoel van authenticiteit en Rotterdamsche Grandeur, iets waar jij deel van uit kan maken. Ga je voor een appartement aan de zijde van de statige Heemraadssingel of voor een appartement aan de levendige Mathenesserlaan? 

De Raedt biedt veel unieke mogelijkheden. Het pand creëert een mix van wonen met grootstedelijke allure én ongedwongen Rotterdamse levendigheid. 

Planning – De transformatie is gestart!
Eind 2018 is de transformatie van het oude Albeda College gestart. Dit beeldbepalende gebouw in Rotterdam zal een bouwtijd hebben van ongeveer 16 maanden. 

De duurzaamheidshypotheek
Omdat De Raedt zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Locatie De Raedt

Ooms Makelaars Rotterdam
Ooms Makelaars Rotterdam
MAARTENMakelaardij Rotterdam
MAARTENMakelaardij Rotterdam
Richard - VORM Sales & Finance
Richard - VORM Sales & Finance