header de raedt
Status project: In verkoop

De Raedt

Ook wonen aan de levendige Mathenesserlaan in Rotterdam? Dat kan! De Raedt heeft 51 luxe appartementen nu in de verkoop v.a. € 409.000. Grijp nu je kans, want er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar. Kijk snel bij de nog beschikbare woningen. 

De woningen in De Raedt worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. Hierdoor krijg je rentekorting, heb je een hogere leencapaciteit, betaal je lage advieskosten en profiteer je van vele andere voordelen.

De Raedt

Rotterdamse levendigheid
De Raedt biedt veel unieke mogelijkheden. Het pand creëert een mix van wonen met grootstedelijke allure én ongedwongen Rotterdamse levendigheid. 

Bruisend hart
Op de hoek van de levendige Mathenesserlaan en de statige Heemraadssingel is in 1903 een Sanatorium gebouwd, het is het gebouw dat we nu kennen als het Albeda College. Volgend jaar schittert het appartementencomplex als De Raedt. De Heemraadssingel en Mathenesserlaan vormen het bruisende hart van een oud stuk Rotterdam. De originele gevels en statige imago van de buurt geven een gevoel van authenticiteit en Rotterdamsche Grandeur, iets waar jij deel van uit kan maken. Ga je voor een appartement aan de zijde van de statige Heemraadssingel of voor een appartement aan de levendige Mathenesserlaan? 

Nog maar een paar woningen beschikbaar
Er komen 51 luxe appartementen met verschillende oppervlakten én vaak met hoge plafonds in De Raedt. Alle appartementen hebben een eigen berging en de meeste appartementen hebben ook een eigen parkeerplaats in het gebouw. 

Er komen:
•         24 City Appartementen v.a. € 409.000 op de 1e t/m 6e verdieping met een woonoppervlakte van circa 100 m2.
 •         18 Avenue Appartementen v.a. € 585.000 op de 1e t/m 6e verdieping tussen de circa 125 m2 en 135 m2. 
•         3 exclusieve Grandeur penthouses v.a. € 1.095.000 die variëren in woonoppervlakte tussen de circa 150 m2 en 210 m2. 
•         6 Urban Appartementen (verkocht) op de begane grond tussen de circa 50 m2 en 115 m2 woonoppervlakte. 

Lagere rentes, betere voorwaarden en een hoge leencapaciteit
De woningen in de Raedt worden duurzaam gebouwd. Hierdoor heb je als koper de mogelijkheid om via VORM Finance een duurzaamheidshypotheek af te sluiten. 

Financieringsmogelijkheden
Ben je benieuwd naar jouw financieringsmogelijkheden voor een woning in De Raedt? Dan kun je contact opnemen met VORM Finance, via telefoonnummer: 0186-618777 

Planning
Eind 2018 is er gestart met de transformatie van dit bijzondere beeldbepalende gebouw in Rotterdam. De bouwtijd is geschat op ongeveer 13 maanden. 

Interesse
Heb je interesse in één van de nog beschikbare woningen in De Raedt?

Locatie De Raedt

Ooms Makelaars Rotterdam
Ooms Makelaars Rotterdam
MAARTENMakelaardij Rotterdam
MAARTENMakelaardij Rotterdam
VORM Finance
VORM Finance